Subscribe:

Ads 468x60px

31 Ağustos 2013 Cumartesi

Windows Loader-DAZ v2.2.1

Windows Loader-DAZ v2.2.1
Şuana kadar yapilan en iyi windows 7 orjinalleştirme araçlarindan biri Windows Loader ile sorunsuz bir şekilde aktivasyon yapabilceksiniz. Lisansı olmayan windows 7/ Vista Vs .nizin microsoftun aktivasyon testinden geçip kullanılabilir hale gelmesini sağlayan programın en yeni versiyonu...

Super Hide IP 3.3.5.2

Super Hide IP 3.3.5.2
Super Hide IP ile kimliğinizi gizleyerek sörf yapabilir, IP adresinizi değiştirebilir, tüm çevrimiçi aktivitenizi şifreleyerek kişisel bilgilerinizi hırsızlardan koruyabilir, kimliği gizli email gönderebilirsiniz. Program sayesinde forumlardan banlanmaz ya da sitelerden engellenmezsiniz. Super Hide IP, Internet Explorer, Firefox, Opera, Maxthon, MyIE uygulamalarıyla, güvenlik duvarlarıyla, ev ağlarıyla ve kablosuz ağlarla tam uyumlu çalışır.

Pointstone Total Privacy 6.33.241

Pointstone Total Privacy 6.33.241
Pointstone Total Privacy kişisel bilglerinizi saklayan ve izlerinizi silen bir yazılım. İnternette gezdiğiniz sayfaları, çerezleri, index.dat uzantılı dosyaları çıkar amaçlı olarak ele geçirmek isteyen casus yazılımlarına karşı sizin için otomatikman siler.

Registry Winner 6.6.8.30

Registry Winner 6.6.8.30
Registry Winner ™ PC Tanı ve onarım en ileri teknoloji olduğunu iddia ediyor. Bu komple bir sistem yavaşlama, donma, çökmesini ve kilitlenme gibi bilgisayar hata tarama yapabilirsiniz. Güvenle sisteminin hızlı optimize etmek ve mükemmel bir performans PC ayarlamak! Registry Winner ™ bilgisayar hataları düzeltmek ve sistem hızını optimize edecek bir üst rütbeli hata çözünürlüklü teknoloji. Çeşitli can sıkıcı sorunları yavaş çökmesini veya donma, yavaş yavaş hız gibi görünecektir, mavi ekran, kilitlenme, hata mesajları vb bilgisayarınızda bir süre için kullanılır.

cFosSpeed 9.05 Build 2073 Beta

cFosSpeed 9.05 Build 2073 Beta

CFosSpeed trafik düzenlemesi, veri transferleri arasındaki gecikmeyi düşürür ve üç kat daha hızlı gezinti yapmanıza yardımcı olur. Sonuç olarak DSL bağlantınızı maksimum seviyede kullanabilirsiniz!

27 Ağustos 2013 Salı

Advanced SystemCare Pro 6.4.0.292 Multilanguage

Advanced SystemCare Pro 6.4.0.292 Multilanguage
Bilgisayarınız için artık yavaşlama, donma ve çökme sorunları bitti. Windows'unuzu 1 tıklamayla tamir edin ve koruyun. Advanced SystemCare, diğer araçlar gibi sadece kayıt defteri temizliği yapmaz. Sisteminizi doğrudan inceler ve sorun çıkaran engellerin tamamını düzeltir.

CCleaner 4.05.4250 Free/Professional/Business Edition


CCleaner 4.05.4250 Free/Professional/Business Edition
CCleaner programı ile bilgisayarınızda bulunan gereksiz dosyaları silerek daha istikrarlı ve performanslı bir sistem elde edebilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen sistem temizliği konusunda çok güçlü olan bu program bilgisayarınızın tertemiz hale gelmesini ve ilk günkü gibi hızlı çalışmasını sağlıyor.

PGWARE SuperRam 6.8.26.2013 Multilingual

PGWARE SuperRam 6.8.26.2013 Multilingual
SuperRam optimal korumak ve sistem belleği yönetmek sağlayacak bir programdır. SuperRam donanım için değişiklik yapar ve tüm ayarlamalar bile kullanabileceği bir arayüz kullanımı kolay yapılır.
Eğer sisteminiz çöküyor ya da düşük bellek uyarıları alıyor musunuz? Veya bilgisayarınızın performansını yavaş yavaş bir süre sonra alçaltır. SuperRam aynı zamanda bilgisayarların performansını artırır meydana gelen bu problemleri giderir.

25 Ağustos 2013 Pazar

KMSAuto v1.24 Pro Final

KMSAuto v1.24 Pro Final
KMSAuto Pro Windows 8 , 7 , Vista ve Office 2013 , 2010 için bir aktivasyon Aracıdır.

Digital TV on PC 2014 v1.4

Digital TV on PC 2014 v1.4
Aylık uydu ya da kablolu TV fatura ödeme yorulmadın mı? Eğer sende öyle düşünüyorsan, dijital TV PC'de tam size göre. Sadece yazılımı indirin ve 3.000'in üzerinde TV kanalları hiçbir ücret ödemeden rahatça izleyin.Dünyanın neresinde olduğunuz önemli değil.Bir internet erişimi ve bir pc ile heryer sizin için tv salonu olacak.Günde 7/24 her saniye tv izleyebilirsiniz.140 farklı ülkeden 3000+ t kanalı ve daha neler neler,sıkılmayı unutun,artık Digital Tv on PC yanınızda,By Cybertrk...

Windows Doctor 2.7.5.0

Windows Doctor 2.7.5.0
Windows Doctor programı ile sisteminize bakım yapabilir, bilgisayarınızı eski performanıza kavuşturabilir ve hatalardan arındırabilirsiniz.

PCPremiumTV v2.11.3

PCPremiumTV v2.11.3
PCPremiumTV devrimci yazılımı ile yepyeni bir netten Tv izlemenin  esiri olucaksınız.Dünyanın neresinde olursanız olun masaüstü,laptop veya bir tablet pc ile internet bağlantınız varsa heryerde tv izleyebilirsiniz.140 farklı ülkeden 4000 den fazla kanal.Sadece programı indirin ve kurun gerisi sizin zevkinize kalmış.Kolay arama seçenekleri,favaori grup oluşturma her yaşa hitap eden kanalları ile tam bir tv manyağı program,dikkatli olun sizde bu programın esiri olabilirsiniz.By Cybertrk...

Synei System Utilities 1.40

Synei System Utilities 1.40
Bilgisayarınız için en kapsamlı bakım paketi! Bu program ile bilgisayarınız temiz ve düzenli bir hale gelecektir. Tek tıklama ile bilgisayarınızın heryerini temizleyebilirsiniz..
Bir tıklama için tüm gereken PC'nizin hızını en üst düzeye çıkarmak. Eder de dahil olmak üzere çeşitli uygulamalarla: sistemi, internet, tarayıcılar, oyunlar, uygulama ve çok daha fazlası.

Super MP3 Download 4.9.2.8

Super MP3 Download 4.9.2.8
Super MP3 Download, bir MP3 indirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3'leri indirebiliyor. Bunu yapması da oldukça kolay. Öyle karışık ve ayrıntı içinde boğulmadan sade bir arayüzle kolay bir şekilde istediğiniz MP3'ü ya da milyonlarca MP3'ü indirebilirsiniz. Site site dolaşmakla uğraşmadan ya da "bir de şuraya, buraya, oraya bakayım.. belki bulabilirim.." demeden şarkıcı adı, şarkı adı ya da albüm adını yazıp, bulduğu MP3'leri indirmeye başlayabilirsiniz.

Wise Care 365 Pro 2.74 Build 216

Wise Care 365 Pro 2.74 Build 216
Wise Care 365, sistem en iyileme yazılımlarından biridir. Bilgisayarınız zamanla hantallaşır ve bakıma gerek duyar. Wise Care 365 arama motoru ile sisteminizi tarar gereksiz dosyaları, reg dosyalarını siler yada onarır.

Reg Organizer 6.20 Final

Reg Organizer 6.20 Final
Reg Organizer, bir sistem bakım ve onarım yazılımıdır. Temel işlevi kayıt defterinde düzenlemeler yapmaktır. Bilindiği üzere kayıt defteri Windows işletim sistemlerinin can damarıdır. Yani hemen hemen her işlem buradan geçer, buraya kaydedilir. Tabii ki zamanla kayıt defteri gereksiz verilerle dolar ya da bazı hatalar oluşur.Reg Organizer profesyonel bilgisayar kullanıcıları için üretilmiş bir yazılımdır. Zira kayıt defteri üzerinde elle işlem yapabilmektedir. Kayıt defterine girmeden yazılım sayesinde istenilen her türlü düzenleme yapılabilir. Veri eklenip, silinebilir, değerler değiştirilebilir, arama yapılabilir, yani aklınıza gelen her şeyi yapabilen bir araçtır.

Ace Translator 11.0.0.880

Ace Translator 11.0.0.880
Ace Translator - İngilizce ve yabancı dillerden herhangi metinlerin çevirisi için bir programdır. Ace Translator yeni arayüzü sayesinde Geliştirilmiş çeviri mekanizması, dil algoritmaları için yüksek kaliteli çeviri güncel sayesinde sağlar.

Winamp Pro 5.70.3444 Beta 13


Winamp Pro 5.70.3444 Beta 13
Dünyanın en popüler medya oynatıcılarından birisi Winamp katılımsız versiyonu. Alışılageldik görünümü zamanla değişime uğrasa da birçoğumuzun hala zevkle kullandığı bir player.