Subscribe:

Ads 468x60px

22 Ağustos 2013 Perşembe

Super MP3 Download 4.9.2.8

Super MP3 Download 4.9.2.8
Super MP3 Download, bir MP3 indirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3'leri indirebiliyor. Bunu yapması da oldukça kolay. Öyle karışık ve ayrıntı içinde boğulmadan sade bir arayüzle kolay bir şekilde istediğiniz MP3'ü ya da milyonlarca MP3'ü indirebilirsiniz. Site site dolaşmakla uğraşmadan ya da "bir de şuraya, buraya, oraya bakayım.. belki bulabilirim.." demeden şarkıcı adı, şarkı adı ya da albüm adını yazıp, bulduğu MP3'leri indirmeye başlayabilirsiniz.

Pointstone System Cleaner 7.3.6.322

Pointstone System Cleaner 7.3.6.322
Pointstone System Cleaner, sabit sürücü alanını temizlemek, bilgisayarınızdaki etkinlik kayıtlarını kaldırmak ve bilgisayarınızı yeni kurulmuş gibi çalıstırmak için bir yazılım.

Stardock Start8 1.20 Final

Stardock Start8 1.20 Final
Windows'un yayınlanan son sürümü Windows 8'de bildiğiniz gibi Başlat menüsü bulunmuyor. Aslında bu bir çok kullanıcı için alışıldığın dışında bir olay ve çeşitli zorlanmalarada neden olabiliyor. Ancak bu durumdan Start8 sayesinde kurtulabileceksiniz. Start8 ile Windows 8 sistemine Başlat menüsü ekleyebileceksiniz.Böylece uygulamalara hızlı ulaşabileceksiniz. Bunun dışında sağ tıkla çalıştır ve sağ tıkla kapat özelliklerinide tekrar geri kazanmış olacaksınız.

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Cloud Translator 2.4.12

Cloud Translator 2.4.12
Cloud Translator basit ve kolay kullanıcı arayüzü ile cümleleri ve metinleri istediğiniz dile çevirmek için çok kullanışlı bir araçtır.Doğrudan çeviri işlevlerine ek olarak program günlük tercümeleriniz için vazgeçilmez bir aracınız olacak.By Cybertrk...
WinZip Courier 4.5 Multilingual
Büyük dosyaları, tek bir adımı atlamadan zipleyin, şifreleyin ve güvenle gönderin! Sadece bir eposta yazın, gerektiği kadar dosyayı ekleyin, Gönder düğmesine tıklayın— Courier geri kalanını halleder.

Real Hide IP 4.3.3.2

Real Hide IP 4.3.3.2
Real Hide IP, IP adresinizi saklamanızı, IP ülkesini seçmenizi ve kimliğinizi belirtmeksizin internette gezmenizi sağlayan bir IP gizleme programıdır. Real Hide IP sayesinde özel bilgilerinizi koruyabilir, kimlik bilgisi hırsızlığını engelleyebilir ve hacker saldırılarına karşı korunabilirsiniz.

Hide IP Easy 5.2.8.8

Hide IP Easy 5.2.8.8
Easy-Hide-IP, anonim sunucu uygulamasıdır. Program sayesinde anlık haberleşme araçları, web tabanlı e-posta servisleri, haber grupları, web blog siteleri, forumlar ya da çeşitli sebeblerle giremediğiniz sitelere kendi IP numaranızı gizleyerek başka sunucu ve ülke üzerinden bağlanabilirsiniz.

USB Guardian 2.9 DC 19.08.2013

USB Guardian 2.9 DC 19.08.2013
Sade, şık ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde her bilgisayar kullanıcısının kolaylıkla kullanabileceği bir program olan USB Guardian ile bundan böyle harici diskler veya USB bellekler üzerinden bilgisayarınıza kopyalamak istediğiniz dosyalarda virüs var mı acaba endişesi yaşamayacaksınız.

PGWARE SuperRam 6.8.19.2013

PGWARE SuperRam 6.8.19.2013
SuperRam optimal korumak ve sistem belleği yönetmek sağlayacak bir programdır. SuperRam donanım için değişiklik yapar ve tüm ayarlamalar bile kullanabileceği bir arayüz kullanımı kolay yapılır.

Yamicsoft Windows 8 Manager 1.1.5

Yamicsoft Windows 8 Manager 1.1.5
Yamicsoft Windows 8 Manager – Pc optimize ve kullanılmayan dosyaları, kayıt defteri ayarlarını temizlemek yardımcı olan bir sistem aracıdır. Programı önemli ölçüde sistem performansını ve güvenliğini artırmak için olanak sağlar. Windows 8 Yöneticisi hızlandırmak ve istikrar ve güvenliği artırmak için tasarlanmış 30' dan fazla araçları içerir.

Speed MP3 Downloader 2.4.0.6

Speed MP3 Downloader 2.4.0.6
Speed MP3 Downloader sınırsız ve yasal olarak müzik, mp3 ve şarkı indirmeye olnak sağlayan bir MP3 indirme programıdır.Hear and get (Dinlediğini al) aracı sayesinde yüksek kalite MP3'leri güvenli ve yasal bir biçimde indirebilirsiniz.Speed MP3 Downloader programının arşivinde indie, hiphop, rock, klasik vb. istediğiniz her türde yüksek kalite müzik arayabilirsiniz. Tüm şarkılar MP3 biçimdedir ve iPod, iPhone, cep telefonu ve tüm bilgisayarlarda dinlenebilir.

iCare Format Recovery Pro 5.2.0.0

iCare Format Recovery Pro 5.2.0.0
Windows 7 uyumlu iCare Data Recovery yazılımı formatı geri alır, silinen dosyaları geri getirir ve kullanıcılara kaybettikleri verileri geri almakta yardımcı olur. Formatlı bir sabit disk, harici bir disk, SD bellek kartları, Flash bellekler Hepsinden veri kurtarabilirsiniz. Okunmayan partisyonlardan, silinmiş, erişilmeyen bölümlerden ve hasar görmüş MBR olduğunda dahi veri kurtarabilirsiniz. Acil durumlarda elinizin altında olmasını isteyeceğiniz bir yazılım.

18 Ağustos 2013 Pazar

Internet Download Manager 6.17 Build 8 Final

Internet Download Manager 6.17 Build 8 Final
Internet Download Manager, Flashget sonrası yapılmış belki de en kapsamlı dosya indirme yöneticisidir. Program sayesinde dosyaları kolayca indirebilir, Rapidshare vb. sitelerde premium üyeliğiniz varsa üyelik bilgilerinizi girerek indirmelerinizi kolayca yapabilirsiniz. Eğer indirmiş olduğunuz sunucu izin veriyorsa indirilen dosyayı indirme esnasında durdurabilir ve kaldığı yerden devam edebilirsiniz. Youtube vs. gibi sitelerde izlediğiniz vidyoları kolayca indirebilirsiniz. Bunlara ek olarak program Türkçe dahil bir çok dili destekler. İnternet hızınızı sonuna kadar kullanır, normal Firefox ya da Internet Explorer dosya yöneticilerinden daha hızlı bir şekilde dosya indirebilirsiniz. Linkleri kolay bir şekilde programa alıp indirme keyfini yaşayabilirsiniz.

Webcam 7 PRO 1.0.2.0 Build 36235 Multilanguage

Webcam 7 PRO 1.0.2.0 Build 36235 Multilanguage
Webcam 7 ile web sunucusu kurmadan, programın üzerinde gelen entegre web sunucusuyla bir kaç port ve dizin ayarıyla web kameranızı internete açabileceksiniz. İsterseniz kamerayı şifre korumalı hale getirebilir siz yokken bilgisayarınızın başında neler olduğunu internetten izleyebilirsiniz.

Soft4Boost Update Checker 4.1.3.97

Soft4Boost Update Checker 4.1.3.97
Soft4Boost Update Checker programı bilgisayarınızda yer alan programların güncelliğini kontrol eden bir program güncelleştirme uygulaması ve böylece sisteminizdeki yazılımların her zaman en iyi halleri ile kalmasını sağlayarak büyük bir hizmet gerçekleştiriyor.

Classic Shell 3.9.1 Beta


Classic Shell 3.9.1 Beta
Classic Shell, Windows 7 , 8 ve Windows Vista'da çıkarılan özelliklerin hepsini bir arada sunmak için tasarlanmış başarılı bir araçtır. Windows 8 desteği ile yeni sürümü karşınızda.