Subscribe:

Ads 468x60px

21 Ocak 2012 Cumartesi

Malwarebytes Anti-Malware 1.60.1.1000 Beta Multilingual


Malwarebytes Anti-Malware 1.60.1.1000 Beta Multilingual-9.9 mb
Malwarebytes' Anti-Malware programı isminden anlaşılacağı gibi bir malware temizleme programı. Küçük boyutuna rağmen bilgisayarınıza herhangi bir yol ile bulaşmış kötü niyetli yazılımları bulmak ve temizlemek için   kullanabileceğiniz bu güçlü güvenlik aracı en güncel tehditlere karşı bilgisayarınızı korumanızda en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.

ChrisTV Online Premium Edition 6.90 Multilingual


ChrisTV Online Premium Edition 6.90 Multilingual-7.2 mb
ChrisTV Online ile birçok TV kanalını internetten canlı olarak izleyebilirsiniz ve radyo istasyonlarından müzik dinleyebilirsiniz. TV izlemeyi ve radyo dinlemeyi seviyor musunuz? İnternet bağlantınız da var mı? ChrisTV Online tam size göre! 800’den fazla TV kanalını ve 600’den fazla radyo istasyonunu birkaç tıklama ile canlı olarak masaüstünüze getirecek bu programda, 100’den fazla ülkenin TV kanalını ve radyo istasyonunu takip edebilirsiniz. Ayrıca ekran kartınıza da ihtiyacınız yok; sadece bilgisayar ve internet bağlantısı yeterli.

SlimComputer 1.3.17995.5239


SlimComputer 1.3.17995.5239-6.3 mb
Bilgisayarı kullanım süreciyle birlikte ister istemez reklam amaçlı yazılımlar, araç çubukları, satın almaya yönelik reklamlar ve kaldırılması sorunlu öğelere sahip olabiliriz. Her biri bilgisayarın yükünü arttıcı özelliğe sahip bu nesneleri kaldırmak için SlimComputer ideal ve süper bir programdır.

System Speed Booster v2.9.0.8


System Speed Booster v2.9.0.8-5.7 mb
System Speed Booster programı mevcut donanımınıza herhangi bir yeni parça eklemeden %100 lere varan performans artışı vaat ediyor. İçindeki özel araçlarla sisteminizi optimize ederek üst düzey performans sağlar..

Ace Translator 9.3.1.639 Multilingual


Ace Translator 9.3.1.639 Multilingual-7.3 mb
Ace Translator bir kelime yada uzunca bir metni dilediğiniz diller arasında çevirmek mümkün, aynen resimde gördüğünüz gibi üst kısma çevrilecek metni yazıyoruz alt kısımda ise çevrilmek istenen dildeki sonucu çıkıyor.Program Türkçe arayüzü ve sadeliği ile işlerinizi oldukça kolay kılabilir, şöyle ki oyun kurdunuz yada bir program kurdunuz hata aldınız program ile kolayca çevirebilirsiniz.Ayrıca çevirileri kayıt etme yada .txt ve .html uzantılı dosyalarınızı programa yükleyip çeviri işlemi yapabilirsiniz.Program tam olarak 59 dili destekliyor..

AnyDVD & AnyDVD HD 6.8.9.0 Multilanguage



AnyDVD & AnyDVD HD 6.8.9.0 Multilanguage-8.4 mb
AnyDVD, DVD ve HD DVD filmlerdeki kopya koruması yazılımını silerek filmlerinizi bilgisayarınızda yedekleyebilmenize olanak tanır. Bu program ile kopya korumasını kaldırdığınız DVD'leri CloneDVD gibi yazılımlar ile bilgisayarınıza yedekleyebilir ve disklere ihtiyaç duymadan bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz.

20 Ocak 2012 Cuma

iSafe AllInOne Keylogger 2.1.8


iSafe AllInOne Keylogger 2.1.8-7.7 mb
All In One Keylogger programı ile bilgisayarınızda sizden habersiz yapılan tüm herşeyi gizlice kaydedip daha sonra görebilirsiniz. Örneğin kız aradaşınız veya kardeşiniz bilgisayarda chat yaparken kimlerle neler yazışmış merak ediyorsanız bu pogram işini layıkıyla yerine getirecektir. Onların klavyeden bastığı her tuşu gizlice kaydedip sizin görmeniz için saklayacaktır.

TeraCopy Pro 2.3 Beta


TeraCopy Pro 2.3 Beta-7.8 mb
TeraCopy Pro ile dosyalarınızı maksimum hızda kopyalama ve taşıma işlemlerini yapabilirsiniz. Windows üzerine entegre olarak farenizin sağ tuşu ile ulaşabileceğiniz TeraCopy bilgisayarımda sürekli bulundurduğum vazgeçilmez programlarımdandır. Tavsiyedir...

RoboForm2Go 7.7.0 Multilingual


RoboForm2Go 7.7.0 Multilingual-8.3 mb
RoboForm2GO, web sitelerine giriş yapmayı ve formları hızlı doldurmayı kolay ve güvenli hale getiren, doğrudan USB bir bellekten çalıştırılabilen bir otomatik form doldurma programıdır.

NeoDownloader 2.9 build 165


NeoDownloader 2.9 build 165-7.8 mb
NeoDownloader, internet sitelerinden resim, video ve müzik dosyası indirmeye yarayan bir program. İnternette binlerce web sitesi var. Beğendiğiniz bir site içinden resimleri tek tek indirmek oldukça zahmetli ve sıkıcı bir iştir. Program sayesinde bu işi çok hızlı ve kolay yapabilirsiniz.

FlashFXP 4.1.8 Build 1701 Final Multilingual


FlashFXP 4.1.8 Build 1701 Final Multilingual-6.1 mb
Explorer tarzı bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip. Kullandığınız diğer FTP programlarındaki (CuteFTP, LeapFTP vs.) kayıtlı siteleri kolayca programın içine import edebilirsiniz. Bir diğer önemli özelliği ise serverdan servera transfere (FXP) imkan vermesi.

19 Ocak 2012 Perşembe

Zortam Mp3 Media Studio Pro 13.25


Zortam Mp3 Media Studio Pro 13.25-5.9 mb
Zortam Mp3 Media Studio içerisinde birçok özelliği barındıran güçlü bir MP3 yazılımıdır. Kendinize bir MP3 arşivi oluşturabilir. MP3′lerinizi şarkıcı ve albüm adına göre gruplandırabilirsiniz. “CD Ripper” özelliği sayesinde internet üzerinden albüm kapağını ve MP3′lerin orjinal isimlerini indirebilirsiniz.

DFX Audio Enhancer 10.122


DFX Audio Enhancer 10.122-5.6 mb
Dijital seslerinizi heyecanlandırın. DFX, müzik dinleme deneyiminizi MP3, Windows media, internet radyo ve diğer müzik dosyalarının ses kalitesini geliştirerek arttırıyor. DFX ile sanki müzik dosyalarınıza sihirli bir değnek değecek. DFX ile bilgisayarınızın sesini, zengin stereo (çoklu ses) sistemli, mükemmel tasarlanmış bir müzik dinleme ortamına çevirebilirsiniz. DFX kullanmanın en kısa yolu sadece standart ayarlarla DFX'i açmak. Sesin ne kadar berrak olduğunu gördüğünüzde etkileneceksiniz. Eğer isterseniz ayarları kendi müzik keyfinize göre değiştirebilirsiniz.

VueScan Pro 9.0.76 Multilanguage (x86/x64)


VueScan Pro 9.0.76 Multilanguage (x86/x64)-13.3 mb
VueScan Professional Edition, dünyanın en popüler tarayıcı yazılımlarından birisidir. Yazılım, fotoğrafçılar, ev kullanıcıları, tarama hizmeti verenler ve şirketler tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. VueScan, en yüksek kalitede tarama işlemleri yapabilen, mükemmel renk değerlerine ve dengesine sahip sonuçlar alınabilen bir yazılımdır.

GiliSoft Secure Disc Creator 4.0


GiliSoft Secure Disc Creator 4.0-5.8 mb
Gilisoft Secure Disk Creator sayesinde isterseniz CD/DVD’ye kaydedeceğiniz verileri şifreleyebilirsiniz yada CD/DVD çalışırken size şifre sorarak CD/DVD’ye yazdığınız verilerin güvenliğini sağlayabilirsiniz.Verileriniz 256 bit AES koruması ile korunur. Şifreli verinize ulaşmak için programın kurulu olmasına gerek yoktur.Belirlediğiniz şifreyi kullanarak verilerinizi görüntüleyebilirsiniz...

NSAuditor Product Key Explorer 2.8.7.0


NSAuditor Product Key Explorer 2.8.7.0-5.08 mb
Yüklediginiz programların seriallerini yada lisans keylerini mi kaybettiniz. Hiç sorun değil. Nsasoft Product Key Explorer ile Windows, MS Office, SQL Server ve 500 tane daha diğer yazılımların keylerini bulabiliyor…

18 Ocak 2012 Çarşamba

Registry Winner 6.5.1.17 Multilingual


Registry Winner 6.5.1.17 Multilingual-6.8 mb
Registry Winner, bilgisayar hatalarını onaran ve sistem hızını en iyi duruma getiren üst düzeyde bir kayıt defteri temizleyicisidir. Asla virüs yoktur.Eset gibi programlar yazılım resmi sitesini bile açmamaktadır.Gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz..By God..

DVDFab Passkey 8.0.4.8 Final


DVDFab Passkey 8.0.4.8 Final-5.1 mb
DVDFab Platinum hepsi bir arada DVD kopyalama, dönüştürme ve yakma yazılımıdır. DVD'den DVD'ye 5 ve DVD'den mobil cihazlara 3 kopyalama tarzı ile yalnızca bir veya iki aşamada kopyalama işlemleri yapabilmektedir. Yazılım tüm DVD yedekleme gereksinimlerinizi de karşıyalabilmektedir. 3 numaralı sürümü ile tamamen yeniden yazılmış olan araç 5 yıllık gelişmenin sonucunda bu noktaya gelebilmiştir.

BluffTitler DX9 iTV 8.3.1.4


BluffTitler DX9 iTV 8.3.1.4-7.8 mb
Birbirinden güzel 3D resimler ve yazılar hazırlayabileceğiniz, içinde yüzlerce efekt barındıran harika bir program. Program içerisinde olan şablonlar ile 3D şekiller yapmak çok kolay. Web siteniz ve sosyal ağlar için 3 boyutlu avatarlar oluşturabilirsiniz.

Driver Checker 2.7.5 Datecode 18.01.2012


Driver Checker 2.7.5 Datecode 18.01.2012-6.6 mb
Driver Checker - sistem donanımları ile uyumlu bir şekilde çalışarak güncellenmesi gereken yada eksik olan sürücüleri otomatik olarak güncelleştirebilmek için tasarlanmış kolay kullanım arayüzlü bir güncelleme programıdır. Driver Checker sadece bununla kalmayıp sistemden kaldırmak istediğiniz sürücüleri kaldırma veya onarmanıza olanak tanımaktadır. Ayrıca tamamen kurduğunuz sistemin temiz bir şekilde hazır olan sürücülerini yedeklemenizi sağlayarak daha sonra site, site dolaşıp sürücü arama derdinden kurtalabilirsiniz.

17 Ocak 2012 Salı

Internet Download Manager 6.08 Build 8 Final Multilingual


Internet Download Manager 6.08 Build 8 Final Multilingual-8.2 mb
Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

WinRAR 4.10 Final (x86/x64)


WinRAR 4.10 Final (x86/x64)-8.2 mb
WinRAR, RAR arşiv yöneticisinin 32-bit ve 64-bit Windows sürümüdür. Arşivleri oluşturma, yönetim ve denetimine olanak sağlayan güçlü bir araçtır.

EditPad Pro 7.1.0 Retail


EditPad Pro 7.1.0 Retail-12.4 mb
EditPad Pro: Windows’un kendi txt editöründen sıkıldıysanız ve daha yetenekli bir editör kullanmak istiyorsanız bu program tam sizlikl. İster Windows ortamında basit bir txt düzenleyicisi olarak, isterseniz web sayfanız için bir HTML editörü yada programlarınız için bir yazılım editörü olarak kullanabilirsiniz. EditPad Pro, sitemizde de bulunan ve badava olan EditPad Lite programının daha gelişmiş versiyonu.

WinArchiver 2.8


WinArchiver 2.8-8.1 mb
WinArchiver, dosya sıkıştırma ve sıkıştırılan dosyayı açma yazılımıdır. Program ZIP, RAR, 7Z, ISO dahil çok sayıda sıkıştırılmış dosya türünü destekler. Ayrıca harici olarak yüklenecek sanal sürücü desteğine de sahip. En fazla bilinen ZIP, RAR programları gibi aynı arayüze ve aynı kullanım durumuna sahip.

Light Image Resizer 4.1.1.4 Multilanguage


Light Image Resizer 4.1.1.4 Multilanguage-9.3 mb
Light Image Resizer, bir resim düzenleme aracıdır. Program sayesinde resimleri düzenleyebilir, sıkıştırabilir, birbirine dönüştürebilir, kopyalarını oluşturabilir, çıkarabilir ve organize edebilirsiniz.Programla ayrıca e-posta dostu, yani e-posta ile gönderilmede sorun çıkarmayacak boyuta indirgenmiş resimler oluşturabilirsiniz...

PGWare SuperRam 6.1.16.2012


PGWare SuperRam 6.1.16.2012-5.7 mb
SuperRam bilgisayarınızda bulunan bellekleri (RAM) izleyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz profesyonel bir optimizasyon aracı. Donanımınıza hiçbir modifikasyon yapmadan bir çocuğun bile kolaylıkla kullanabileceği basit ve sade bir arayüz ile tüm ayarlamaları kolaylıkla yapabilceğiniz bu program diğer birçok bellek modifiye programlarından daha iyi performans sağlıyor.

16 Ocak 2012 Pazartesi

Registry Repair Wizard 2012 6.65


Registry Repair Wizard 2012 6.65-5.5 mb
Registry Repair Wizard; sistem kayıt defterinizin tam anlamıyla bir veri çöplüğüne dönmesini önlemek amacıyla tasarlanmış bir program. Kayıt defterinizde yer alan tüm yanlış bilgileri tarayıp bunlara en uygun çözümü (silmek, değiştirmek vs.) size sunuyor. Tabi eğer sizin düşündüğünüz daha uygun bir çözüm varsa bunu da yapmanıza olanak sağlıyor. Hatalar bulunup çözümleri seçildikten sonra tek yapmanız gereken “Repair” butonuna tıklayıp ne olur ne olmaz diye bir yedekleme dosyası seçmek. Gerisini Registry Repair Wizard sizin için otomatik olarak halleder. Registry Repair Wizard sayesinde sisteminizin hızı ve verimi artar. Yeni hatalara sebep olan bir çok hata giderilebilir…

Hide IP Easy 5.1.4.6


Hide IP Easy 5.1.4.6-8.2 mb
IP adresinizin bir web sitesini her ziyaret ettiğinizde kayıt altına alındığını biliyor muydunuz? Birçok web sitesi ve yazılım internet etkinliğini izlemek için IP adreslerini kayıt altına alır. İnternete her bağlandığınız anda bir kimlik numarası ya da IP ataması yapılır. Bu kimlik numarası her dolaştığınız yerde izinizi bırakır.

Super MP3 Download 4.7.8.8


Super MP3 Download 4.7.8.8-7.7 mb
Super MP3 Download bir MP3 indirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3''leri indirebiliyor. Bunu yapması da oldukça kolay. Öyle karışık ve ayrıntı içinde boğulmadan sade bir arayüzle kolay bir şekilde istediğiniz MP3''ü ya da milyonlarca MP3''ü indirebilirsiniz.

Auto Hide IP 5.2.2.2


Auto Hide IP 5.2.2.2-8.2 mb
IP adresinizin bir web sitesini her ziyaret ettiğinizde kayıt altına alındığını biliyor muydunuz? Birçok web sitesi ve yazılım internet etkinliğini izlemek için IP adreslerini kayıt altına alır. İnternete her bağlandığınız anda bir kimlik numarası ya da IP ataması yapılır. Bu kimlik numarası her dolaştığınız yerde izinizi bırakır.
Bilgisayar korsanları bir takım suç işlemek için IP adresiniz üzerinden bilgisayara girip önemli bilgilerinizi çalabilir. Otomatik IP gizleme ile kimlik hırsızlığı önlenebilir ve korsan saldırılarına karşı IP adresinizi gizlemiş olursunuz.

Fireplace 3D Screensaver 3.0.0.12 (+ Animated Wallpaper)


Fireplace 3D Screensaver 3.0.0.12 (+ Animated Wallpaper)-15. mb
Soğuk bir kış gecesinde Fireplace 3D Screensaver içinizi ısıtacak. Bu üç boyutlu ekran koruyucuyu kurun, monitörünüzün karşısına geçerek rahat bir koltuğa kurulun ve içinizi ısıtacak olan bu manzarayı izlemeye koyulun. Şöminenin içinde muhteşem bir şekilde dans eden alevleri göreceksiniz.

Super Hide IP 3.1.8.6


Super Hide IP 3.1.8.6-8.4 mb
Anonim Sörf yani internette iz bırakmadan gezebilmek, program ile fake sahte bir IP adresi alabilirsiniz ve bu IP adresi ile internette gezebilirsiniz.Diğer programlardan farkı ise gmail yada hotmail gibi sitelerden mail gönderimlerinde gerçek IP adresiniz değil sahte olan IP adresiniz görülür.

15 Ocak 2012 Pazar

Registry Clean Expert 4.86


Registry Clean Expert 4.86-7.9 mb
Registry Clean Expert bir kayıt defteri temizleme ve düzenleme yazılımıdır. Windows kayıt defteri zamanla gereksiz verilerle dolabilmektedir. Bu gereksiz veriler sistemin yavaş çalışmasına neden olmakta, sistem hızını  düşürmektedir. Ayrıca kayıt defterinde oluşan sorunlar sisteminizin düzgün çalışmasını engellemektedir. Bu yazılım hem bu hataları onarmakta hem de kayıt defterini gereksiz girdilerden arındırmaktadır.

Power Notes 3.63.1.4310


Power Notes 3.63.1.4310-7.7 mb
Power Notes; zamanınız çok değerli ise, hatırlamanız gereken tüm notları programa girin ve o size hatırlatsın. Programın kullanımı çok kolaydır ve düşük sistem şartlarında çalışabilir. Gerekli ise , program masa üstünde küçük toolbar olarak gösterilebilir. İhtiyaç duyabildiğiniz bütün parametreler programda değiştirilebilir.

Smart Hide IP 2.6.5.8


Smart Hide IP 2.6.5.8-8.6 mb
IP gizleme programı SmartHide IP ile IP adresinizi saklyarak engellenmiş web sitelerine kolayca erişebilir ve internette gizlice sörf yapabilirsiniz.

Ace Translator 9.3.0.636 Multilanguage


Ace Translator 9.3.0.636 Multilanguage-7.3 mb
Ace Translator ile bir kelime ya da uzunca bir metni dilediğiniz diller arasında çevirmek mümkün. Üst kısma çevrilecek metni yazıyoruz alt kısımda ise çevrilmek istenen dildeki sonucu çıkıyor. Program Türkçe arayüzü ve sadeliği ile işlerinizi oldukça kolay kılabilir. Şöyle ki; oyun kurdunuz ya da bir program kurdunuz hata aldınız, program ile kolayca çevirebilirsiniz.

DVDFab Passkey 8.0.4.5 Final


DVDFab Passkey 8.0.4.5 Final-8.1 mb
DVDFab Platinum hepsi bir arada DVD kopyalama, dönüştürme ve yakma yazılımıdır. DVD'den DVD'ye 5 ve DVD'den mobil cihazlara 3 kopyalama tarzı ile yalnızca bir veya iki aşamada kopyalama işlemleri yapabilmektedir. Yazılım tüm DVD yedekleme gereksinimlerinizi de karşıyalabilmektedir. 3 numaralı sürümü ile tamamen yeniden yazılmış olan araç 5 yıllık gelişmenin sonucunda bu noktaya gelebilmiştir.