Subscribe:

Ads 468x60px

18 Şubat 2012 Cumartesi

Internet Download Manager 6.09 Build 2 Final


Internet Download Manager 6.09 Build 2 Final-5.6 mb
Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi download'ların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program. İnternet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş.

Mozilla Thunderbird 10.0.2 Final


Mozilla Thunderbird 10.0.2 Final-16.04 mb
Mozilla'nın Thunderbird e-posta uygulaması her zamankinden daha güçlü. Postalarınızı düzenlemeniz, güvende tutmanız ve özelleştirmeniz artık daha kolay.

save2pc Ultimate v5.11 Build 1373


save2pc Ultimate v5.11 Build 1373-5.3 mb
Save2pc, bilinen youtube downloader gibi videoları Google’dan yada YouTube’dan bilgisayarınıza indirip AVI, MPEG yada FLV olarak kaydetmenize olanak sağlayan basit kullanımlı bir video indirme aracıdır. save2pc ile youtube videolarını kolayca yakalayıp kaydedebilirsiniz.Yazılım kullanıcı arayüzünün basit yapısından dolayıda kullanım için herhangi bir teknik bilgiyede ihtiyaç duymayacaksınız. Web tarayıcılar için script gerektirmeyen yazılımla indirme işlemlerini yazılımı çalıştırıp tek tıklamayla yapabilirsiniz.

NETGATE FortKnox Personal Firewall 7.0.905 Multilingual


NETGATE FortKnox Personal Firewall 7.0.905 Multilingual-6.8 mb
FortKnox Personel Firewall güçlü bir güvenlik duvarı uygulamasıdır. İnternette gezinirken bir hacker tarafından gizli bilgilerinizin çalınabileceğini biliyormuydunuz ? İşte bu tür saldırılara karşı savunmaya geçebilmeniz için en etkili korunma yolu aktif ve güçlü bir firewall programıdır.FortKnox Personel Firewall sizi hackerlerin saldırılarından koruyup birçok güvenlik tehditinide ortadan kaldırır.

17 Şubat 2012 Cuma

Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 17.02.2012


Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 17.02.2012-5.6 mb
Perfect Uninstaller, standart Windows Program Ekle/Kaldır ile kaldırmak isteyip de kaldıramadığınız programları kolay ve daha iyi bir şekilde tamamen silmenizi sağlar.

Avant Browser 2012 Build 23 ML


Avant Browser 2012 Build 23 ML-5.7 mb
Avant Browser, Internet Explorer tarafından sağlanan özellikleri genişletmek için tasarlanmış bir uygulamadır. Bu özellikleri ve işlevleri bir grup ekler ve IE onun kullanıcı dostu arayüzü ve tarama deneyimi netlik ve verimliliği yeni bir düzeye getiriyor. Sıkça yapılan güncellemeler giderek güvenilirliği geliştiriyor.

Youtube Downloader HD 2.9.0


Youtube Downloader HD 2.9.0-5.6 mb
Youtube Downloader HD ile YouTube’dan istediğiniz videoları bilgisayarınıza inndirebilirsiniz. Videoda HD seçenekleri (High Quality, High Definition, Full HD) bulunuyorsa kalitesini hiç bozmadan AVI veya MP4 biçiminde kaydeder. MP4 video dosyalarını iPad, iPhone gibi mobil cihazlarınızda oynatabilirsiniz.

14 Şubat 2012 Salı

VLC Media Player 2.1.0 Nightly (12.02.2012)


VLC Media Player 2.1.0 Nightly (12.02.2012)-20.5 mb
VLC (Açılımı VideoLAN Client) tam işinize yarayacak ücretsiz bir medya oynatıcı. Program en popüler ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme özelliğine sahip.

Reg Organizer v5.30 Final DC 14.02.2012


Reg Organizer v5.30 Final DC 14.02.2012-5.7 mb
Reg Organizer, kayıt defterini düzenleyen, temizleyen ve koruyan, sistemdeki hataları düzelten ve bilgisayar performansını geliştiren zengin özelliklere sahip bir programdır. Derin kayıt defteri araması özelliği, özel bir uygulamaya bağlı tüm kayıt defteri girdilerini bulmanızı sağlar. Kayıt defteri dosyalarını (REG) düzenlemenizi ve Windows tarayıcısında direk görüntülemenize yardım eder. Uygulamarı sisteminizden tamamen kaldırmanızı sağlar. Yöneticiler ve diğer kullanıcılar için düzenleme özellikleri farklıdır.

Reg Organizer v5.30 Final DC 14.02.2012-5.7 mb
Reg Organizer, kayıt defterini düzenleyen, temizleyen ve koruyan, sistemdeki hataları düzelten ve bilgisayar performansını geliştiren zengin özelliklere sahip bir programdır. Derin kayıt defteri araması özelliği, özel bir uygulamaya bağlı tüm kayıt defteri girdilerini bulmanızı sağlar. Kayıt defteri dosyalarını (REG) düzenlemenizi ve Windows tarayıcısında direk görüntülemenize yardım eder. Uygulamarı sisteminizden tamamen kaldırmanızı sağlar. Yöneticiler ve diğer kullanıcılar için düzenleme özellikleri farklıdır.
..:: Özellikleri ::..
* Kayıt defteri temizleme
* Disk temizleme
* Uninstaller özelliği ile program kaldırma
http://turbobit.net/y19eoxfhuxb0.html
ALTERNATİF
http://filemac.com/d10ga2uohr3j/_-organizer_(1).rar

WinSnap 4.0.3 Final


WinSnap 4.0.3 Final-7.9 mb
WinSnap ekran görüntüsü alma ve resim düzenleme işlemleri yapabileceğiniz küçük ama etkili bir programdır. Kolaylıkla ekran görüntüsü almanıza yardımcı olan bu araç, otomatik çerçeve dönüşümleri, renklendirme, efekt ekleme, gölge ve ışık ayarları gibi birçok gelişmiş düzenleme seçeneğine sahiptir.

System Speed Booster v2.9.1.6


System Speed Booster v2.9.1.6-5.7 mb
System Speed Booster programı mevcut donanımınıza herhangi bir yeni parça eklemeden %100 lere varan performans artışı vaat ediyor. İçindeki özel araçlarla sisteminizi optimize ederek üst düzey performans sağlar..  Birçok programın sağladığı birçok inec ayrıntı ayarları yapmanıza bilgisayarınızı onarmanıza gereksiz dosyalarınızı temizlemeye ve sistem hatalarınızxı düzelterek sisteminizin daha kararlı çalışmasına olanak sağlayan güçlü arayüzlere sahiptir.

13 Şubat 2012 Pazartesi

Start Menu X 4.18 ML


Start Menu X 4.18 ML-14.7 mb
Start Menu X programı Windows başlangıç listesini daha verimli bir şekilde kullanmanızı sağlar. Bu işlev sayesinde tüm ekran boşluğunu kullanabilir ve ihtiyaç duyduğunuz programı daha hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.Programları “sanal gruplar” şeklinde organize edebilirsiniz (Office, Oyunlar, vb.). Bu gruplar sanal olduğundan programları kaldırdıktan sonra boş klasörlere rastlamazsınız. Gruplar, programlarınızı bulmayı ve çalıştırmayı kolaylaştırmak için ‘Küçültülebilir’.

PGWare PCMedik 6.2.13.2012


PGWare PCMedik 6.2.13.2012-6.9 mb
PCMedik bilgisayarınızda bulunan işletim sisteminin ayarlarını, aniden çökmelere karşı düzenleyen ve bilgisayarınızın performansını arttıracak seçenekler bulunduran bir programdır. Basit ve kullanışlı olup, bütün ayarlamaları kolaylıkla yapabilir. Bilgisayar ayarlarında düzenleme yaparken hiçbir şekilde sisteminizde kilitlenme ile karşılaşmazsınız.
PCMedik programı sayesinde bilgisayarınızda oluşan anlam veremediğiniz çökmeler ve sisteminizdeki nedensiz yavaşlamalar tamamen ortadan kalkacaktır. Program ile yaptığınız düzenlemeler bittiğinde sisteminiz  gözle görülür bir şekilde hızlanacaktır.

PcBoost 4.2.13.2012



PcBoost 4.2.13.2012-7.6 mb
PGWARE PCBoost, programları ve oyunları daha yüksek performansta çalıştırmanızı sağlayan hızlandırıcı bir programdır. Bilgisayarınızı yenilemeden program ve oyunları daha hızlı kullanmak isterseniz PCBoost’tan yardım alabilirsiniz. Pek çok yazılım en alt seviyede CPU (bellek) kullanma mantığıyla tasarlanmıştır. PcBoost programların gerçek performansını göstermesini sağlamak için CPU kullanım sınırlarını artırır. Bu sayede programlarınız daha hızlı çalışmaya başlar.

12 Şubat 2012 Pazar

Dll-Files.com Fixer 2.7.72.2072


Dll-Files.com Fixer 2.7.72.2072-5.6 mb
Bilgisayarınızda DLL Hataları düzelten muhteşem bir program daha sizinle.By God..

SlySoft AnyDVD & AnyDVD HD 6.9.1.11 Beta Multilanguage


SlySoft AnyDVD & AnyDVD HD 6.9.1.11 Beta Multilanguage-9.6 mb
AnyDVD, DVD ve HD DVD filmlerdeki kopya koruması yazılımını silerek filmlerinizi bilgisayarınızda yedekleyebilmenize olanak tanır. Bu program ile kopya korumasını kaldırdığınız DVD'leri CloneDVD gibi yazılımlar ile bilgisayarınıza yedekleyebilir ve disklere ihtiyaç duymadan bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz.

Kaspersky TDSSKiller 2.7.11.0


Kaspersky TDSSKiller 2.7.11.0-7.1 mb
Kaspersky tarafından windows için geliştirilmiş özellikle rootkit vb. zararlı yazılımları sisteminizde olup olmadığını anlayabileceğiniz bir yazılım.Bu şekilde sisteminizde olan zararlı yazımları silebilirsiniz.

Ace Translator 9.3.5.667 MultiLingual + Portable


Ace Translator 9.3.5.667 MultiLingual + Portable-6.4 mb
Ace Translator bir kelime yada uzunca bir metni dilediğiniz diller arasında çevirmek mümkün, aynen resimde gördüğünüz gibi üst kısma çevrilecek metni yazıyoruz alt kısımda ise çevrilmek istenen dildeki sonucu çıkıyor.Program Türkçe arayüzü ve sadeliği ile işlerinizi oldukça kolay kılabilir, şöyle ki oyun kurdunuz yada bir program kurdunuz hata aldınız program ile kolayca çevirebilirsiniz.Ayrıca çevirileri kayıt etme yada .txt ve .html uzantılı dosyalarınızı programa yükleyip çeviri işlemi yapabilirsiniz.Program tam olarak 59 dili destekliyor..