Subscribe:

Ads 468x60px

14 Ocak 2012 Cumartesi

Foryoursoft Messenger Detect 3.96 (3.9.6.2)


Foryoursoft Messenger Detect 3.96 (3.9.6.2)-7.9 mb
Messenger Detect bir bilgisayar casus programıdır. Yerel internet ağınızdaki tüm bilgisayarların anlık konuşma programlarındaki (Windows live messenger, msn, yahoo messenger,..) ve internet sitesi chat bölümlerindeki konuşmalarını takip edebilir, bilgisayarınıza gizlice ve otomatik olarak kaydedebilirsiniz. Takip etmek istediğiniz bilgisayara programı kurma zorunluluğunuz yoktur.

Tracks Eraser Pro 8.73 Build 1001


Tracks Eraser Pro 8.73 Build 1001-7.5 mb
Bilgisayarda ister offline isterseniz online olun, yaptığımız her iş bir yerlerde iz bırakır. Sizden başka kullanıcıların bu izleri bulmasını istemiyorsanız veya güvenliğinizi ön planda tutmak isterseniz Tracks Eraser Pro yazılımını denemelisiniz.  
Bu yazılım, bellek (the cashes), çerezler (cookies), tarihçe (history), yazılan adresler (typed URLs), otomatik tamamlanan adres çubuğu (autocomplete memory), index dosyası (index.dat), temp dosyası, çalıştırma, aç-kapa ve arama tarihçelerini, kurtarılan belgeleri gibi uygulamaların bıraktığı tüm izleri tek tıklamayla siliyor.

CamBlocker 1.0.0.1


CamBlocker 1.0.0.1-6.1 mb
Wolfcoders CamBlocker bir wecam güvenlik yazlımıdır.Görevi ise siz kullanmadığınız zamanlarda birilerinin izniniz olmadan webcam görüntülerinizi elde etmesini engellemektir. Biliyorsunuz hackerlar pc nizi ele geçirdiğinde isterse webcam'ınızdan sizi izleyebilir ve özel yaşamınıza dair özel görüntüler elde edebilir. Wolfcoders CamBlocker ile bu tür şeylerden korkmanıza gerek kalmayacak...

FlashFXP 4.1.8 Build 1700 Final


FlashFXP 4.1.8 Build 1700 Final-6.1 mb
Explorer tarzı bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip. Kullandığınız diğer FTP programlarındaki (CuteFTP, LeapFTP vs.) kayıtlı siteleri kolayca programın içine import edebilirsiniz. Bir diğer önemli özelliği ise serverdan servera transfere (FXP) imkan vermesi.
Sürükle bırak, CHMOD desteği, SSL/TLS transfer özelliği, firewall ve proxy desteği, uygulamalara şifreleme, hız limiti, istatistik tutma, programlanabilme özelliği ve otomatik yeniden bağlanma diğer artı yönleridir.

Windows RTM ISO Verifier 2.0.2 (x86/x64)


Windows RTM ISO Verifier 2.0.2 (x86/x64)-6.9 mb
Windows 7 sürümlerinin hangisi gerçek? İşte bu sorunun cevabını Windows RTM ISO Verifier adındaki bu küçük program veriyor.
“Windows 7 ISO Verifier” adında ki yazılımı indirdikten sonra, indirdiğiniz Windows 7 ISO dosyasının üstüne bu küçük programın dosyasını sürükleyip bırakmanız yeterli yada program üstündeki açma tuşunu kullanarak isoyu gösterebilirsiniz. Ardından biraz bekleyip indirdiğiniz kurulum dosyasını kontrol ediyor ve ISO dosyasının gerçek olup olmadığını ve gerçekse hangi sürüm olduğunu görüntülüyor.

13 Ocak 2012 Cuma

Güncel Premium Şifreler 13 Ocak(22.50 ile Güncel)


3 HOTFİLE-15 FİLESONİC -3 WUPLOAD- 7 UPLOADİNG-2 FİLEAPE-2 FİLESMONSTER-1 MEGASHARE-5 ORON
  ŞİFRE  YEPYENİ GÜNCELLENDİ. 

HEPSİ  ŞU % 100 AN ÇALIŞMAKTADIR..BY GOD..
ARKADAŞLAR ŞİFRELERİ LÜTFEN J DOWNLOADER veya IDM İLE GİRELİM.ÇOK ERKEN PATLIYORLAR.SAYGILAR..

Folder Lock 7.0.6


Folder Lock 7.0.6-8.0 mb
Folder Lock şifre korumalı dosyalar yapabilen, dosyaları iyice gizlemenize yardım eden, istediğiniz sayıda klasörü şifreleme olanağı sunan, ister sürücüleri, ister dosyaları, resimleri veya herhangi bir dokümanı şifreleyebilen hızlı bir dosya güvenlik yazılımıdır.

Advanced Defrag 6.3.0.1


Advanced Defrag 6.3.0.1-7.9 mb
Advanced Defrag programı başarılı ve gelişmiş özellikleri olan bir sabit sürücü birleştirme yazılımıdır. Dosyalar sabit sürücü üzerine yazılırke düzenli bir şekilde değil sağınık şekilde sıralanırlar. Bu durum zamanla  bilgisayarınızın yavaşlamasına neden olur. Disk birliştirme yazılımları ile sabit sürücüdeki dağınık dosya parçalarını yan yana getirerek bilgisayarınızın performansını arttırabilirsiniz.

VueScan Pro 9.0.74 Multilanguage (x86/x64)


VueScan Pro 9.0.74 Multilanguage (x86/x64)-13.2 mb
VueScan Professional Edition, dünyanın en popüler tarayıcı yazılımlarından birisidir. Yazılım, fotoğrafçılar, ev kullanıcıları, tarama hizmeti verenler ve şirketler tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. VueScan, en yüksek kalitede tarama işlemleri yapabilen, mükemmel renk değerlerine ve dengesine sahip sonuçlar alınabilen bir yazılımdır.

12 Ocak 2012 Perşembe

Easy MP3 Downloader v4.4.1.6


Easy MP3 Downloader v4.4.1.6-8.1 mb
Easy MP3 Downloader bir MP3 innDirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3'leri innDirebiliyor.

Uninstall Tool 3.0.1 Build 5220 Final


Uninstall Tool 3.0.1 Build 5220 Final-6.2 mb
Uninstall Tool Bilgisayarınıza yüklediğiniz ama silmek isteyipte silemediğiniz yazılımları veya güncellemeleri Uninstall Tool ile sisteminizden kolaylıkla kaldırabilirsiniz.Sisteminizde yüklü olan yazılımları Uninstall Tool bunları saniyeler içinde bularak size gösterir. Aynı şekilde yükül olan güncellemeleride gösterme özelliği var.

Advanced System Optimizer 3.2.648.12649


Advanced System Optimizer 3.2.648.12649-12.3 mb
Advanced System Optimizer bilgisayarınız için gerekli olan tüm bakım ve korumayı bir arada sunan profesyonel bir bakım aracıdır.
Akıllı Bilgisayar Bakımı
Advanced System Optimizer (Gelişmiş Sistem Hızlandırıcısı) akıllı bilgisayar bakımı özelliği sayesinde birden çok temizliği aynı anda yapmayı hedefliyor. Gereksiz dosya temizleme, kayıt defteri düzenleme, disk birleştirme gibi temizlik işlemlerini tek tıklama ile gerçekleştirebilir.

Hard Drive Inspector 3.95 Build 428 Pro & for Notebooks Multilanguage


Hard Drive Inspector 3.95 Build 428 Pro & for Notebooks Multilanguage-5.7 mb
Hard Drive Inspector, sabit diskinizin sağlıklı durumda olup olmadığını denetleyen bir yazılımdır. Özellikle yüklenen ve sonradan kaldırılan programlar diskin genel yapısında ileriki zamanlarda bir yavaşlık ortaya çıkartabiliyor.Modern sabit diskler SMART teknoloji sayesinde disk hatalarını tespit edecek şekilde geliştiriliyor. Bu teknoloji Hard Drive Inspector ile sabit diskin fiili ve performans durumunu çeşitli ölçümlerle izleyebiliyor. Program verileri analiz eder ve bu sayede kullanıcıya sabit diskin durumu hakkında bilgi ve uyarı verir. Bu sayede eğer disk kötü duruma gelmişse veriler kaybolmadan içindeki bilgiyi alıp yeni bir disk takmakta fayda var. Bu doğrultuda veri ve zaman kaybının önüne geçilmiş olunur.

Ace Translator 9.2.9.630 Multilingual


Ace Translator 9.2.9.630 Multilingual-7.3 mb
Ace Translator bir kelime yada uzunca bir metni dilediğiniz diller arasında çevirmek mümkün, aynen resimde gördüğünüz gibi üst kısma çevrilecek metni yazıyoruz alt kısımda ise çevrilmek istenen dildeki sonucu çıkıyor.Program Türkçe arayüzü ve sadeliği ile işlerinizi oldukça kolay kılabilir, şöyle ki oyun kurdunuz yada bir program kurdunuz hata aldınız program ile kolayca çevirebilirsiniz.Ayrıca çevirileri kayıt etme yada .txt ve .html uzantılı dosyalarınızı programa yükleyip çeviri işlemi yapabilirsiniz.Program tam olarak 59 dili destekliyor..

WinISO Standard 6.1.0.4394


WinISO Standard 6.1.0.4394-6.1 mb
WinISO ile ISO dosyalarını diğer imaj formatlarına dönüştürebilir, içeriğini düzenleyebilir, iso içinden dosya ayıklayabilirsiniz. ISO ve BIN dahil olmak üzere hemen hemen tüm CD / DVD / BD görüntü dosyalarını işleme kapasitesine sahiptir. Aynı zamanda elinizdeki ISO dosyasını CD / DVD / CD / DVD / Blu-ray Disc'e yazdırabilirsiniz.

11 Ocak 2012 Çarşamba

µTorrent 3.1.0.26650 Multilingual


µTorrent 3.1.0.26650 Multilingual-6.7 mb
µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir client yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklarını en az kullanması ve küçücük boyutuyla çok başarılı bulduğumuz bir uygulama.

GOM Player 2.1.37.5085


GOM Player 2.1.37.5085-7.8 mb
GOM Player, popüler ses ve video çözücülerinin gömülü olduğu bir medya oynatıcısıdır. Tümüyle ücretsiz sunulmakta olan yazılımla çözücüleri ayrı ayrı yüklemeye gereksinim duymazsınız.

K-Lite Codec Pack Update 8.1.4


K-Lite Codec Pack Update 8.1.4-10.4 mb
K-Lite Codec Pack için güncelleme paketi 8.1.4.K-Lite Codec Pack için gerekli olan güncelleştirmeleri internet bağlantınız olmadan pc nize kurmanızı sağlar.

Tema Azul Theme for Windows 7


Tema Azul Theme for Windows 7-6.4 mb
Win 7 için pc nizi baştan yaratacak br tema pakete sizinle.By God...

Spyware Terminator 2012 3.0.0.54 Multilingual


Spyware Terminator 2012 3.0.0.54 Multilingual-6.6 mb
Spyware Terminator, tamamen ücretsiz ve gercek zamanlı casus yazılım korumasına sahip muhteşem bir yazılımdır. Bilgisayarınızı "spyware", "adware", "trojan", "keylogger", "hijacker" ve diğer tehditlerden koruyan Spyware Terminator, gercek zamanlı güclü koruması, gelişmiş sistem taraması ve şüpheli dosyaları güvenilir bir şekilde karantinaya alması gibi bircok özelliğe sahip.

10 Ocak 2012 Salı

Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 10.01.2012


Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 10.01.2012-8.6 mb
Perfect Uninstaller ile yüklediğiniz ve ihtiyacınız olmadığı için artık kaldırmak istediğiniz programları herhangi bir artık bırakmadan sisteminizden silebilirsiniz.
Program windows'un program ekle/kaldır aracıyla silemediğiniz yazılımları bile sorunsuz bir şekilde iz ve artık bırakmadan kaldırabilmektedir.
Perfect Uninstaller, programı sadece sisteminizden kaldırmakla kalmaz kayıt kütüğünde bulunan programdan geriye kalan kayıt kütüğü girdilerinide silebilmektedir.

Remove FAKE Antivirus 1.83


Remove FAKE Antivirus 1.83-6.6 mb
Remove Fake Antivirus, sahte güvenlik yazılımlarını tespit ederek, bunları sisteminizden silebilen oldukça önemli bir yazılım. Gerçekte bilgisayarınıza zarar vermek amacıyla yazılmış fakat kendilerini birer virüs koruma yazılımı, tam sistem koruma yazılımı, casus yazılım engelleme aracı olarak gösteren tüm yazılımları engelleyebilen bu yazılım gün geçtikte veritabanını da güçlendirmektedir.

Rainmeter 2.2 build 1116 FINAL Multilingual


Rainmeter 2.2 build 1116 FINAL Multilingual-6.5 mb
Masaüstü düzenleme aracı olan Rainmeter ile bilgisayarınız her açıdan kişiliğinizi yansıtacak. Windows işletim sisteminin klasik masaüstü tasarımını kişiselleştirerek baştan yaratmanızı sağlayan Rainmeter ile yapılabilecekler yaratıcılığınızla sınırlı

Windows 7 Basic Mode Theme


Windows 7 Basic Mode Theme-6.8 mb
Süper bir win 7 teması daha siznle.By God...

Proxy Switcher Pro 5.5.0 Build 5935



Proxy Switcher Pro 5.5.0 Build 5935-7.0 mb
Proxy Switcher bir proxy (vekil sunucu) programıdır. Eğer sürekli internete farklı IP adresleri üzerinden bağlanmak istiyorsanız program sayesinde bunu yapabilirsiniz. Örneğin, bazı sitelere giremiyorsanız vekil sunucu bağlantısı yoluyla engelleri ortadan kaldırıp kolay bir şekilde girebilirsiniz.

9 Ocak 2012 Pazartesi

SopCast 3.4.8 Multilingual


SopCast 3.4.8 Multilingual-7.5 mb
SopCast internet üzerinden televizyon ve müzik yayını yapmak veya online televizyon izlemek için ücretsiz bir alternatif sunuyor. P2P mantığıyla çalışan SopCast oldukça basit ve kulanışlı. Kişisel bilgisayarınız üzerinden yayın yapmanızı sağlayan yazılım sayesinde 10 bin kadar izleyiciye kesintisiz ulaşabilirsiniz. Program sayesinde dünyanın farklı yerlerinden kullanıcıların paylaştıkları televizyon yayınlarına ücretsiz şekilde ulaşabiliyorsunuz. Program ayrıca yapılan yayınları embed koduyla sitenize eklemenizi de sağlıyor.

Odin U Disk Encrypt Creator 7.6.2


Odin U Disk Encrypt Creator 7.6.2-5.8 mb
Odin U Disk Encrypt Creator sayesinde USB Flash belleklerinizi ve Taşınabilir Hard Disklerinizin açılışına şifre koyarak içindeki bilgilere herkesin ulaşmasını veya bir çalınma durumunda bilgilerinizin güvende kalmasını sağlar...

Stereoscopic Player 1.7.8 Multilingual


Stereoscopic Player 1.7.8 Multilingual-7.6 mb
Artık 3 boyutlu film izlemek için sinemaya gitmenize gerek yok. Stereoscopic Player ile 3D filmleri sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz. Program pek çok popüler video dosya biçimini desteklemektedir. Ayrıca TV kartı  gibi harici kaynaklardan da görüntü alabilirsiniz.

CoolwareMax MSN Slide Max 2.2.6.8


CoolwareMax MSN Slide Max 2.2.6.8-6.6 mb
Fotoğraflarınızı veya avatar gibi resimlerinizi MSN Slide Max'e tanıtarak daha sonra sizin ayarlayacağınız aralıklar ile kendiliğnden tıpkı slayt gösterileri gibi otomatik olarak resim değiştirme işlemi yapacaktır. Sohbet  esnasında farklılık arayanlar için hazırlanmış kullanımı kolay oldukça kulanışlı bir yazılımdır.

8 Ocak 2012 Pazar

Zoom Player Home MAX 8.10 Final


Zoom Player Home MAX 8.10 Final-14.2 mb
Multimedya oynatıcılarının en profesyonellerinden olan Zoom Player ile tüm video biçimlerinizi ve DVD’lerinizi tek bir arabirim üzerinden izleyebilirsiniz.Araç tümüyle yeniden yapılandırılabilir olmasının yan ısıra, en gelişmiş oynatma özelliklerini de beraberinde getiriyor. DirectX 9 yetenekleri ile göz dolduran bu yazılım, tam ekran kipinde çalışırken bile özel menü üzerinden tüm ayarlara erişebilme olanağı sağlıyor…

USB Disk Security 6.1.0.432 [Repack] Multilanguage


USB Disk Security 6.1.0.432 [Repack] Multilanguage-5.0 mb
Sisteme takılan tüm taşınabilir cihazları denetleyerek bilgisayarı bu cihazlardan gelebilecek zararlı yazılımlardan koruyan USB Disk Security sisteme güven içinde her türlü cihazı bağlayabilmenizi sağlıyor.

Grey and Blue Theme for Windows 7


Grey and Blue Theme for Windows 7-8.1 mb
Win 7 için çok güzel mavimsi bir tema daha sizinle.Butonları,Sesleri,duvar kağıtları ile süper bir tema.Uploader By God...

Mask My IP 2.2.4.8


Mask My IP 2.2.4.8-5.1 mb
Mask My IP, Ip adresinizin gizlenmesi için hazırlanmış bir online gizlilik ve güvenlik programıdır. Bu program ile ip adresinizi gizleyerek internette rahat bir şekilde sörf yapabilirsiniz.