Subscribe:

Ads 468x60px

21 Şubat 2012 Salı

Trojan Killer 2.1.1.8


Trojan Killer 2.1.1.8-23.0 mb
Trojan Killer tüm saldırı ve tehditlere karşı bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi, koruma altına alarak tüm Adware, Spyware, Uzaktan Erişim, Truva atları, internet solucanlar ve diğer kötü amaçlı ve bunlar gibi zararlı içeriklerden sisteminizi korur ve bu zararlıları bulup temizlemektedir. Trojan Killer, sistemdeki Malware dosyalarını manuel olarak düzenlemek zorunda kalmadan otomatik olarak devre dışı bırakmak için tasarlanmıştır. Program ayrıca bazı kötü yazılımları ve bazı standart antivirüs tarayıcılarının göz ardı ettiği ek sistem değişikliklerini kaldırır.

Iobit Game Booster 3.3.0 Final


Iobit Game Booster 3.3.0 Final-5.8 mb
Bir düğmeye dokunarak son PC oyunlarında daha yumuşak, daha duyarlı oyun oynamak için bilgisayar optimize etmek için tasarlanmış Game Booster performansını kenarına önceden sadece yüksek teknik meraklıları için kullanılabilir elde etmesine yardımcı olur.

cFosSpeed 7.01 Build 1925 Beta Multilingual


cFosSpeed 7.01 Build 1925 Beta Multilingual-5.2 mb
cFosSpeed trafik düzenlemesi, veri transferleri arasındaki gecikmeyi düşürür ve üç kat daha hızlı gezinti yapmanıza yardımcı olur. Sonuç olarak DSL bağlantınızı maksimum seviyede kullanabilirsiniz! cFosSpeed veri hacmini artırır ve ping'inizi düşürür. İnternete bir akıştan fazlasıyla bağlandığınız her zaman, cFosSpeed trafiği optimize edecektir.

20 Şubat 2012 Pazartesi

Ashampoo WinOptimizer 9.1.1 Multilanguage


Ashampoo WinOptimizer 9.1.1 Multilanguage-25.2 mb
Ashampoo'nun Windows optimizasyonu konusunda sahip olduğu deneyim ve üstün bilgi ile bir bütün paket olarak sunduğu Ashampoo WinOptimizer yazılımı bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak, ilk günkü performansını korumak ve kararlılığını arttırmak gibi birçok işlemi tek bir arayüz içerisinde  ayrı sekme ve modüller altında gerçekleştiren profesyonel bir araç.

WinRAR 4.11 Final (x86/x64)


WinRAR 4.11 Final (x86/x64)-8.4 mb
En iyi sıkıştırma programlarından biri olan WinRAR'ın Yeni çıkan Türkçe sürümü. Programa eklenen sihirbaz, yeni kullanıcılar için güzel bir yenilik. Sıkıştırma algoritması geliştirilmiş ve şifreleme algoritması olarak da 128 bit kullanılmış. Dosyaları sıkıştırarak veya sıkıştırmadan e-posta ile gönderme özelliği de eklenmiş. Seçilen (sıkıştırılmış) birkaç dosyanın kopyalanması ve başka bir klasör içerisine yapıştırılması (açılarak) özelliği de ilave edilmiş. CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO desteklediği biçimler arasında olup yeni sürümde 7zip formatına da destek verilmiş.Ayrıca bu yeni beta sürümünde zip arşivler için WinZip AES sıkıştırması eklenmiş.Ayrıca SFX arşiv oluşturarak *.EXE uzantılı da sıkıştırmalar yapabiliyorsunuz...

Spyware Terminator 2012 3.0.0.61 ML


Spyware Terminator 2012 3.0.0.61 ML-6.7 mb
Spyware Terminator, gerçek zamanlı casus yazılım korumasına sahip muhteşem bir yazılımdır. Bilgisayarınızı spyware, adware, trojan, keylogger, hijacker ve diğer tehditlerden koruyan Spyware Terminator, gerçek zamanlı güçlü koruması, gelişmiş sistem taraması ve şüpheli dosyaları güvenilir bir şekilde karantinaya alması gibi bir çok özelliğe sahip.

Opera 12.00 alpha 1306 ML


Opera 12.00 alpha 1306 ML-10.02 mb
Opera, kullanım kolaylığı sağlayan tasarım geliştirmeleriyle en hızlı internet tarayıcısı iddiasını sürdürüyor. Sahip olduğu Turbo teknolojisiyle sayfaları hızlı bir şekilde açan Opera, en yavaş internet bağlantılarında bile java script motoru Carakan ile en hızlı internet deneyimini vaat ediyor. HTML 5 ve CSS 3 desteği sağlayan tarayıcı masaüstü bileşenleriyle beraber güçlü özelliklere sahip. Tüm bunların yanında Opera güvenli bir web deneyimi de sunuyor. Opera, sahip olduğu özelliklere ek olarak birçok yeniliği de yeni versiyonunda kullanıcılarına sunuyor.

Driver Checker 2.7.5 Datecode 20.02.2012


Driver Checker 2.7.5 Datecode 20.02.2012-6.9 mb
Driver Checker bilgisayarınıza ait tüm donanımınızın sürücülerini güncelleştirmek için kullanabileceğiniz çok kullanışlı ve basit bir programdır. Driver Checker programı ile 1.553.638'in üzerinde aygıt sürücüsüne ulaşmanız mümkün olacak. Sadece 3 adımda ihtiyacı olan tüm sürücülerinizi güncelleştirin.

YeahBit PC SpeedUp v2.1.5


YeahBit PC SpeedUp v2.1.5-5.8 mb
YeahBit PC SpeedUp programının ‘tek tıklamayla iyileştir’ özelliği ile çoğu uygulamayı ve iyileştirme işlemini tek tıklamayla kolay ve hızlı bir şekilde yapabilir. Temizlenecek ya da düzenleme yapılacak kısımları kendinizin işletim sistemi içinde arayıp bulması zor ve tek tek bunlarla uğraşmaktansa program çoğu şeyi otomatiğe alıp kolaylıkla yapabilir.

19 Şubat 2012 Pazar

Ashampoo WinOptimizer 9.1.0 Multilanguage


Ashampoo WinOptimizer 9.1.0 Multilanguage-25.1 mb
Ashampoo'nun Windows optimizasyonu konusunda sahip olduğu deneyim ve üstün bilgi ile bir bütün paket olarak sunduğu Ashampoo WinOptimizer yazılımı bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak, ilk günkü performansını korumak ve kararlılığını arttırmak gibi birçok işlemi tek bir arayüz içerisinde ayrı sekme ve modüller altında gerçekleştiren profesyonel bir araç.

VLC media player 2.0.0 Final


VLC media player 2.0.0 Final-20.9 mb
VLC (Açılımı VideoLAN Client) tam işinize yarayacak ücretsiz bir medya oynatıcı. Program en popüler ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme özelliğine sahip.

VueScan Pro 9.0.81 Multilanguage (x86/x64)


VueScan Pro 9.0.81 Multilanguage (x86/x64)-13.3 mb
VueScan Professional Edition, dünyanın en popüler tarayıcı yazılımlarından birisidir. Yazılım, fotoğrafçılar, ev kullanıcıları, tarama hizmeti verenler ve şirketler tarafından yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. VueScan, en yüksek kalitede tarama işlemleri yapabilen, mükemmel renk değerlerine ve dengesine sahip sonuçlar alınabilen bir yazılımdır.

WinUtilities Pro 10.42


WinUtilities Pro 10.42-7.0 mb
WinUtilities pro sistem performansını optimize etme ve hızlandırmak için tasarlanmış ödüllü bir yazılımdır. WinUtilities kayıt defteri ve hard disk'te bulunan ve işlem kaydı bulunmayan tüm geçersiz ve kullanma ihtiyacı  duyulmayan gereksiz verileri bilgisayarınızdan temizleyerek sistemden en iyi performansı elde etmenizi sağlar. Bilgisayarı açtığınızda otomatik olarak başlayan yazılımları isteğinize göre açıp kapatabilirsiniz. Ayrıca Uninstall özelliği sayesinde orjinal windows ekle kaldır özelliğine ihtiyaç duymadan WinUtilities pro üzerinden kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz. WinUtilities'ın Kayıt defterinde arama yapma ve silinmiş dosyalarıda geri getirme gibi bir özelliğide mevcuttur.