Subscribe:

Ads 468x60px

17 Aralık 2011 Cumartesi

Registry Winner 6.4.12.12 Multilingual



Registry Winner 6.4.12.12 Multilingual-6.5 mb
Registry Winner, bilgisayar hatalarını onaran ve sistem hızını en iyi duruma getiren üst düzeyde bir kayıt defteri temizleyicisidir. Normal kullanım sırasında sisteminizde; yavaşlama, çökme veya donma, mavi ekran, kilitlenme ve hata ları gibi çeşitli can sıkıcı kayıt defteri hataları yavaş yavaş oluşur.Registry Winner, sisteminizi taramak için en gelişmiş teknolojiyi kullanır ve saniyeler içinde anlaşılır bir rapor verir. Sorunlar bir kere belirlendiğinde, Registry Winner size profesyonel ve etkin çözüm önerileri sunar. Programı düzenli olarak kullanmak suretiyle, hem sisteminiz daha kararlı hale getirilir ve hem de, pahalı donanım yükseltmelerine gerek kalmaksızın kayıt defteriniz hızla okunabilecek duruma getirilir.

System Speed Booster 2.9.0.2


System Speed Booster 2.9.0.2-5.7 mb
System Speed Booster programı mevcut donanımınıza herhangi bir yeni parça eklemeden %100 lere varan performans artışı vaat ediyor. İçindeki özel araçlarla sisteminizi optimize ederek üst düzey performans sağlar..

Pointstone System Cleaner 5.9.5.364


Pointstone System Cleaner 5.9.5.364-6.2 mb
Pointstone System Cleaner  sabit sürücü alanını temizlemek, bilgisayarınızdaki etkinlik kayıtlarını kaldırmak ve bilgisayarınızı yeni kurulmuş gibi çalıstırmak için bir yazılım. System Cleaner, tarayıcı önbellegi, çerezler, ziyaret edilmiş sayfalar, son açılan dökümanlar gibi gereksiz ve geçici dosyaları bulmanızı ve temizlemenizi sağlıyor. Basit ve kullanışlı bir arayüze sahiptir.

RAM Saver Professional 11.12 Multilingual


RAM Saver Professional 11.12 Multilingual-6.5 mb
RAM Saver Professional, kullanımı kolay RAM (bellek) iyileştirme ve hızlandırma programı. İşletim sisteminiz bazı uygulamalarınız için daha fazla bellek ihtiyacı duyarsa bu sayede sisteminizin belleğini düzenleyebilirsiniz. Program sayesinde hızlı erişim için sistem hafızasını birleştirebilir, işlemciniz ve anakartınız önbelleğinde artış sağlayabilir, bellek çatlaklarınızı kurtarabilir ve geçici olarak kullanılmayan kütüphane dosyalarını (DLL) dışarı atabilirsiniz.Bu iyileştirme sayesinde sık kullandığınız programlara kolay erişebilir, oyunları daha hızlı açabilir ve daha verimli kullanabilirsiniz.Ana pencerede bulunan 'Optimize' tuşuna tıkladığınızda bellek iyileştime işi başlatılır. Ayrıca bu iyileştirme işini elle de yapabilirsiniz.

WinUtilities Professional Edition 10.39 Multilanguage


WinUtilities Professional Edition 10.39 Multilanguage-6.7 mb
WinUtilities sisteminizi optimize eden ve performansını arttıran araçları bir araya toplayan, ödüllü bir araç kitidir.
Bu yazılım paketi kayıt defterini, geçici dosyaları, uygulama ve internet gezi geçmişini, önbelleği ve cookie?leri temizler. Ayrıca defragmantasyon yapar ve bilgisayarın performans ve istikrarını arttırır.

16 Aralık 2011 Cuma

µTorrent 3.0.1.26606 Final Multilingual


µTorrent 3.0.1.26606 Final Multilingual-6.7 mb
µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir client yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklarını en az kullanması ve küçücük boyutuyla çok başarılı bulduğumuz bir uygulama.

Real Hide IP 4.1.8.2


Real Hide IP 4.1.8.2-8.3 mb
Real Hide IP, IP adresinizi saklamanızı, IP ülkesini seçmenizi ve kimliğinizi belirtmeksizin internette gezmenizi sağlayan bir IP gizleme programıdır. Real Hide IP sayesinde özel bilgilerinizi koruyabilir, kimlik bilgisi hırsızlığını engelleyebilir ve hacker saldırılarına karşı korunabilirsiniz.

Super Hide IP 3.1.7.6


Super Hide IP 3.1.7.6-8.4 mb
Anonim Sörf yani internette iz bırakmadan gezebilmek, program ile fake sahte bir IP adresi alabilirsiniz ve bu IP adresi ile internette gezebilirsiniz.Diğer programlardan farkı ise gmail yada hotmail gibi sitelerden mail gönderimlerinde gerçek IP adresiniz değil sahte olan IP adresiniz görülür.

Platinum Hide IP 3.1.4.6


Platinum Hide IP 3.1.4.6-8.2 mb
Platinum Hide IP ile kişisel gizliliğinizi saklamak kolay ve basit. Hide IP Platinum, sizin için kullanışlı proxy sunucusu bulur. Dolayısıyla artık herhangi güvenlik endişesi yaşamanıza gerek kalmaz.

Free Hide IP 3.7.6.6


Free Hide IP 3.7.6.6-6.7 mb
İnternet üzerinde bazı hizmetler çeşitli ülkelerin kullanımıyla sınırlandırılıyor.
Örneğin Amerikan Pandora gibi hizmetler, yabancı IP'ler üzerinden erişime kapalı. Ancak Proxy kullanarak erişmek mümkün.
Bu ücretsiz Amerika kökenli proxy uygulaması sayesinde gerçek IP adresinizi saklayabilirsiniz. Böylece internette anonim bir şekilde gezebilirsiniz. Veri toplayıcılardan korunmak için oldukça kullanışlı.
Free Hide IP, bu iş için kullanılan ücretsiz ve kullanışlı bir uygulama Mozilla Firefox ve Opera kullanıcıları için geliştirilen uygulamadır.

15 Aralık 2011 Perşembe

USB Secure 1.6.6


USB Secure 1.6.6-7.0 mb
USB Bellek ve taşınabilir aygıtlarınız için güvenlik çözümü. Başkalarının cihazınıza doğrudan erşimine şifreli karşılama ile güvenlik tedbiri getiren yazılım sayesinde artık verilerinizi daha kişisel kullanım şeklinde görüntüleyip kullanabileceksiniz.. Özetle bu azılım USB Bellekler, Harici taşınabilir Hardik Diskler, Hafıza Kartları, Kalem sürücü gibi aygıtlarınız için şifreli koruma için desteği sağlıyor. Yazılım kurulum aşamasında taşınabilir/çıkartılabilir aygıtınızı seçmenizi ister, çünki bilgisayarınızla ilişiği olmayacaktır, direk aygıtınıza yüklenip yine aygıtınız üstünden çalışacaktır. Size kalan sürücünüzü seçmek.

WinRAR 4.10 Beta 5 (x86/x64)


WinRAR 4.10 Beta 5 (x86/x64)-5.1 mb
En iyi sıkıştırma programlarından biri olan WinRAR'ın Yeni çıkan sürümü. Programa eklenen sihirbaz, yeni kullanıcılar için güzel bir yenilik. Sıkıştırma algoritması geliştirilmiş ve şifreleme algoritması olarak da 128 bit kullanılmış. Dosyaları sıkıştırarak veya sıkıştırmadan e-posta ile gönderme özelliği de eklenmiş. Seçilen (sıkıştırılmış) birkaç dosyanın kopyalanması ve başka bir klasör içerisine yapıştırılması (açılarak) özelliği de ilave edilmiş. CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR, ISO desteklediği biçimler arasında olup yeni sürümde 7zip formatına da destek verilmiş.Ayrıca bu yeni beta sürümünde zip arşivler için WinZip AES sıkıştırması eklenmiş.Ayrıca SFX arşiv oluşturarak *.EXE uzantılı da sıkıştırmalar yapabiliyorsunuz...

Super MP3 Download 4.7.8.2


Super MP3 Download 4.7.8.2-7.7 mb
Super MP3 Download bir MP3 indirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3''leri indirebiliyor. Bunu yapması da oldukça kolay. Öyle karışık ve ayrıntı içinde boğulmadan sade bir arayüzle kolay bir şekilde istediğiniz MP3''ü ya da milyonlarca MP3''ü indirebilirsiniz.

Fresh UI 8.79 Multilingual


Fresh UI 8.79 Multilingual-6.8 mb
Fresh UI bir sistem yapılandırma aracıdır. Bu araç ile Windows üzerinde yapmakta zorlandığınız ayarlamaları çok basit biçimde gerçekleştirebilsiniz. Kişisel istekleriniz doğrultusunda size özelleştirme imkanı veren araç oldukça çok sayıda özelliğe sahiptir. Bu araç ile Windows üzerinde yapamayacağınız ayalarma yok denebilir.

14 Aralık 2011 Çarşamba

Microsoft Activation Pack 2011 (14-12-2011)


Microsoft Activation Pack 2011 (14-12-2011)-9.0 mb
Hepsi tamamen test edilmiştir ve tüm PC ler ile sistemler üzerinde çalışırlar.2011 paketini güncelledik.Şimdi bu pakete ihtiyacınız olmayabilir.Ama bir gün ihtiyacınız olacağına emin olabilirsiniz.İndirip sisteminize kaydetmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.By God...

RarmaRadio 2.64.2 Multilanguage


RarmaRadio 2.64.2 Multilanguage-10.5 mb
RarmaRadio, internet üzerinden radyo ve televizyon istasyonlarını dinlemeye ve bunları kaydetmeye yarayan bir programdır. Program sayesinde internet üzerinden yayın yapan dünya üzerindeki çeşitli ülkelere ait radyoları çok kolay bir şekilde dinleyebilir, düzenleyebilir ve şarkıları kaydedebilirsiniz.

Your Uninstaller! Pro 7.4.2011.15 DC 14.12.2011


Your Uninstaller! Pro 7.4.2011.15 DC 14.12.2011-7.4 mb
Yazılım, kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayara o yazılım hiç kurulmamış gibi kaldırmakta ve artık bırakmamaktadır. Şimdi bu yazılımı dilerseniz yakından tanıyalım ve diğer özelliklerini beraber keşfedelim.

Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 2011.12.12


Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 2011.12.12-5.5 mb
Perfect Uninstaller ile yüklediğiniz ve ihtiyacınız olmadığı için artık kaldırmak istediğiniz programları herhangi bir artık bırakmadan sisteminizden silebilirsiniz. Program windows'un program ekle/kaldır aracıyla silemediğiniz yazılımları bile sorunsuz bir şekilde iz ve artık bırakmadan kaldırabilmektedir.Perfect Uninstaller, programı sadece sisteminizden kaldırmakla kalmaz kayıt kütüğünde bulunan programdan geriye kalan kayıt kütüğü girdilerinide silebilmektedir.

Hide IP Easy 5.1.3.8


Hide IP Easy 5.1.3.8-5.8 mb
Hide IP Easy, bir butona tıklamanızla gerçek IP'nizi sahte bir IP ile gizler, kimliğinizi belli etmeden sörf yapmanızı sağlar, hareketlerinizi izleyen hırsızlara engel olur ve çevrimiçi aktiviteleriniz için tam şifreleme sağlar. Hide IP Easy ile basit ve kolayca kimliğinizi belli etmeden sörf yapın, IP adresinizi gizleyin, gizliliğinizi emniyete alın.

1CLICK DVD Copy Pro 4.2.8.0


1CLICK DVD Copy Pro 4.2.8.0-6.8 mb
1Click DVD Copy Pro kolay kullanımlı ve hızlı işlem yapabilen bir DVD film kopyalama yazılımıdır. Son kuşak DVD filmleri kopyalayabilen yazılım sahip olduğu CPRx teknolojisi ile yüksek kalitede kopyalama yapabilmektedir. Ayrıca bu teknoloji ile kendiliğinden hata düzeltmeleri yapılması da mümkündür. Farklı tasarımıyla tek tıklama ile DVD filmlerinizi kopyalamasının yanı sıra ayarlar bölümünden ek özellikleri kullanabilirsiniz. Çift katman DVD`lere de destek veren yazılım bu alandaki en iyi alternatiflerden birisidir.

System Speed Booster 2.8.9.8


System Speed Booster 2.8.9.8-5.7 mb
System Speed Booster, Kayıt Defteri taraması yaparak bozuk, zararlı girdileri, dosyaları ve problemleri tespit edip kullanımı kolay arayüzü ile kolayca düzeltmeniz için seçenekler sunar. Kayıt defterindeki gereksiz,  zararlı, bozuk ve kullanılmayan girdileri temizleyerek sisteminizin hızlanmasını sağlar.

Easy Mp3 Downloader 4.4.0.6


Easy Mp3 Downloader 4.4.0.6-8.1 mb
Easy MP3 Downloader bir MP3 innDirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3'leri innDirebiliyor. Bunu yapması da oldukça kolay. Öyle karışık ve ayrıntı içinde boğulmadan sade bir arayüzle kolay bir şekilde istediğiniz MP3'ü ya da milyonlarca MP3'ü inndirebilirsiniz.

Mask My IP 2.2.4.2


Mask My IP 2.2.4.2-5.2 mb
Mask My IP, Ip adresinizin gizlenmesi için hazırlanmış bir online gizlilik ve güvenlik programıdır. Bu program ile ip adresinizi gizleyerek internette rahat bir şekilde sörf yapabilirsiniz.

13 Aralık 2011 Salı

Revo Uninstaller Pro 2.5.7 Multilanguage


Revo Uninstaller Pro 2.5.7 Multilanguage-7.8 mb
Yazılımlar, oyunlar, işletim sistemi güncellemeleri, araçlar, vb.. derken; sabit sürücümüzün aşırı biçimde dolduğunu, bir zamanlar hıphızlı çalışan işletim sistemimizin eklenen dosyalar yüzünden günden güne yavaşladığını, sabit sürücülerimizin yetersiz alan sinyalleri ile hata vermeye başladığı ve masaüstümüzün birçok simge ile dolup taştığını, günümüzde gittikçe hızlanan internet hızımız ile çok daha kısa sürede hisseder olduk. Bu bağlamda hemen Denetim Masamızı açtık ve Windows'un klasik Program/Ekle Kaldır aracımızı çalıştırarak kurduğumuz birçok ek programın başarıyla kaldırıldığını gördük.

PGWare SuperRam 6.12.5.2011


PGWare SuperRam 6.12.5.2011-5.4 mb
SuperRam (Bellek Performansı Arttırıcı) bilgisayarınızda bulunan bellekleri (RAM) izleyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz profesyonel bir optimizasyon aracı. Donanımınıza hiçbir modifikasyon yapmadan bir çocuğun bile kolaylıkla kullanabileceği basit ve sade bir arayüz ile tüm ayarlamaları kolaylıkla yapabilceğiniz bu program diğer birçok bellek modifiye programlarından daha iyi performans sağlıyor.

GoodSync Enterprise v8.8.8.8 Multilingual


GoodSync Enterprise v8.8.8.8 Multilingual-7.3 mb
Bilgisayarınızda bulunan tüm verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde yedekleyebilir, yedeklerinizi dilerseniz bir harici diske, dilerseniz ftp ile uzaktaki bir sunucuya gönderebilirsiniz. Çift taraflı yedekleme özelliği sayesinde yedeklerinizi sorunsuz ve güvenli şekilde sizlere sunar, mp3 dosyalarından tutun, resim, film, office dökümanları gibi bir çok şeyi kolay ve basit bir şekilde yedekleyebilir ya da program ile almış olduğunuz yedekleri bilgisayarınıza aktarabilirsiniz..

Winter 3D Screensaver 1.0


Winter 3D Screensaver 1.0-6.3 mb
Bu olağanüstü Winter 3D Screensaver ile sakin bir kış gecesi atmosferi yaşayın. Bu kış cennetinde rüzgarların, bacalardan çıkan dumanların,yavaş yavaş yükselen karla kaplı bir ev ile sizi huzurlu bir ortama götürmüş olacaktır. Rahatlatıcı müzik ve yüksek kaliteli 3D grafik görüntüleriyle sıkıcı dünyayı unutmanıza yardımcı olacaktır.

Registry Cleaner Free 2.3.1.8


Registry Cleaner Free 2.3.1.8-6.0 mb
Registry Cleaner Free, Windows için  hızlı ve güvenilir bir kayıt defteri temizleme araıdır.Kayıt defterini tarar, kayıt defteri hatalarını düzeltir, kayıt defteri dosyalarını onarır,DLL hataları kaldırır ve PC'nizin performansını en üst düzeye çıkararır.By God...

Driver Checker 2.7.5 Datecode 08.12.2011


Driver Checker 2.7.5 Datecode 08.12.2011-6.9 mb
Driver Checker - sistem donanımları ile uyumlu bir şekilde çalışarak güncellenmesi gereken yada eksik olan sürücüleri otomatik olarak güncelleştirebilmek için tasarlanmış kolay kullanım arayüzlü bir güncelleme programıdır. Driver Checker sadece bununla kalmayıp sistemden kaldırmak istediğiniz sürücüleri kaldırma veya onarmanıza olanak tanımaktadır. Ayrıca tamamen kurduğunuz sistemin temiz bir şekilde hazır olan sürücülerini yedeklemenizi sağlayarak daha sonra site, site dolaşıp sürücü arama derdinden kurtalabilirsiniz.

Nsasoft Product Key Explorer 2.8.5.0


Nsasoft Product Key Explorer 2.8.5.0-5.1 mb
Yüklediginiz programların seriallerini yada lisans keylerini mi kaybettiniz. Hiç sorun değil. Nsasoft Product Key Explorer ile Windows, MS Office, SQL Server ve 500 tane daha diğer yazılımların keylerini bulabiliyor…

Magic DVD Copier 6.1.0


Magic DVD Copier 6.1.0-5.1 mb
Magic DVD Copier, basit, sade ve kullanışlı bir DVD kopyalayıcısıdır. Sadece boş bir diski DVD yazıcınıza koyun ve tuşa basın. Bırakın gerisini o yapsın. İsterseniz filminizi fiziksel sürücünüze kopyalayabilirsiniz. Böylece ne zaman isterseniz filmlerinizi DVD'ye gerek kalmadan izleyebilirsiniz.

CyberPower Disc Creator 3.4.1


CyberPower Disc Creator 3.4.1-7.7 mb
CyberPower Disc Creator kapsamlı bir tüm-sen oluşturma, paylaşma ve diskler üzerinde dijital içeriğin tüm mağaza sağlayan bir arada CD DVD yazıcı yazılımdır. Bu yeni disk yazıcı yazılım yepyeni Blu-Ray ve HD-DVD disklere mirası Audio CD mevcut tüm optik disk formatlarını destekler. Tabii ki, bir veya çift katmanlı DVD video veya veri diski tek gibi kolayca bir veri CD yazabilir.

Glary Utilities Pro 2.40.0.1326 Multilanguage


Glary Utilities Pro 2.40.0.1326 Multilanguage-6.4 mb
Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak için içerisinde 10'dan fazla araç içeren güçlübir yazılımdır.. Bilgisayarınızı korumak ve devamını sağlamak, hızlandırmak ve onarmak üzere çeşitli sistem araçları içeren Glary Utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyaları, geçersiz kayıt defteri girişlerini, internet izlerini temizler. Tarayıcı eklentilerini yönetmenizi ve silmenizi, disk alanı kullanımını analiz etmenizi ve çift dosyaları bulmanızı sağlar. Aynı zamanda hafızayı optimize eder ve bozuk Windows kısayollarını bulur, onarır veya kaldırır. Ayrıca güvenli dosya silme ve boş klasörleri bulma gibi özelliklere de sahiptir. Programın Türkçe dil desteğine sahip olması da hiç kuşkusuz kullanım kolaylığını bir hayli arttırıyor.

DVDFab Passkey 8.0.4.2 Final


DVDFab Passkey 8.0.4.2 Final-7.9 mb
DVDFab Passkey ile Bir DVD yada Blu-ray'ın parola korumasını saniyeler içinde kaldırıp içeriğine erişebilirsiniz. Gerçekten türünün en güçlü örneklerinden olan bu yazılım ile saniyeler içinde kopya korumalarından kurtulmak artık çok kolay. Bölge kodu farketmeksizin işlem uygulanabilir. Geçiş anahtarı için DVD tüm bilinen CSS CPRM, CPPM, RC, RCE, APS, UOPs, ARccOS, RipGuard, FluxDVD, CORE X 2, vb algoritmalarını çözüp sonra kopyalamanızı sağlar. Yazılımın düşük boyutlu olması ve pek çok özelliğie sahip olması tercih açısından ilk sırada yer almasına sebep.

Foryoursoft Messenger Detect 3.95 (3.9.5.1)


Foryoursoft Messenger Detect 3.95 (3.9.5.1)-7.9 mb
Messenger Detect bir bilgisayar casus programıdır. Yerel internet ağınızdaki tüm bilgisayarların anlık konuşma programlarındaki (Windows live messenger, msn, yahoo messenger,..) ve internet sitesi chat bölümlerindeki konuşmalarını takip edebilir, bilgisayarınıza gizlice ve otomatik olarak kaydedebilirsiniz. Takip etmek istediğiniz bilgisayara programı kurma zorunluluğunuz yoktur. Program kurulumdan sonra otomatik olarak çalışmaya başlar.
Yerel ağınızdaki kişilerin ne zaman, kimlerle ve ne konuştuklarını artık tam olarak bileceksiniz. Messenger Detect yerel ağınızdaki kişilerin anlık ileti programlarındaki konuşmalarını otomatik olarak yakalar ve sisteminize kaydeder.
Foryoursoft Messenger Detect 3.95 (3.9.5.1)-7.9 mb
Messenger Detect bir bilgisayar casus programıdır. Yerel internet ağınızdaki tüm bilgisayarların anlık konuşma programlarındaki (Windows live messenger, msn, yahoo messenger,..) ve internet sitesi chat bölümlerindeki konuşmalarını takip edebilir, bilgisayarınıza gizlice ve otomatik olarak kaydedebilirsiniz. Takip etmek istediğiniz bilgisayara programı kurma zorunluluğunuz yoktur. Program kurulumdan sonra otomatik olarak çalışmaya başlar.
Yerel ağınızdaki kişilerin ne zaman, kimlerle ve ne konuştuklarını artık tam olarak bileceksiniz. Messenger Detect yerel ağınızdaki kişilerin anlık ileti programlarındaki konuşmalarını otomatik olarak yakalar ve sisteminize kaydeder.
Karşınızdaki bilgisayara programı kurmadan onun ne konuştuğunu gizlice takip edebilirsiniz. Programa giriş ve ayarlara erişimi şifreleyerek güvenliğini sağlayabilirsiniz. Kayıt edilen konuşmalar kişilere ve tarihlere göre sınıflandırılır. Messenger Detect ile konuşmaları kolayca arayabilir ve düzenleyebilirsiniz.
Desteklenen chat programları: Windows live messenger chat, MSN web chat, Yahoo messenger chat, Yahoo web chat, Facebook chat, AOL (AIM) chat , AIM Express web chat, ICQ chat, ICQ2Go web chat, MySpace chat, Google Talk web gadget chat, meebo web chat, and eBuddy web chat

Özellikler:

* Bütün popüler anlık konuşma programlarını takip edebilir ve konuşmaları kayıt edebilirsiniz,
* İnternet sitelerinde yapılan konuşmaları takip edebilirsiniz (Facebook, Yahoo, MySpace, eBuddy, meebo,..)
* Otomatik çalışma ve kayıt,
* MSN kişisinin anlık durumunu gösterme ve kayıt etme,
* Takip etmek istediğiniz bilgisayara programı kurma zorunluluğunuz yoktur,
* Konuşmaları e-mail ile gönderme desteği,
* Kolay kullanıcı arayüzü ile takip etme ve kayıt çok basittir,
* Anlık konuşmalardaki yazışmaları yazı tipi, ifade ve göz kırpmaları kaydeder,
* Kaydedilen yazışmaları aramak basit ve ulaşılabilirdir,
* 15 farklı tema seçeneği,
* Her yazışmaya zaman etiketi ekler,
* Anlık konuşma programlarındaki (MSN, Yahoo, AOL, ICQ…) orjinal konuşma biçiminde kayıt etme,
* 30 günlük ücretsiz deneme
* 3 yıl otomatik güncelleştirme,
* 3 yıl e-mail ile teknik destek
Desteklenen işletim sistemleri:
Windows XP / Vista / 7 (32 ve 64 bit versiyonları)
ALTERNATİF
HER TÜRLÜ BİLGİ VE SORUN İÇİN PM ATIN VEYA YORUM YAPIN.

++BY GOD++

Driver Robot 2.5.4.2


Driver Robot 2.5.4.2-8.5 mb
Driver Robot 2.5 otomatik olarak bilgisayarınızı tarar, sürücüsü olmayan ve sürücü yenilenmesi gereken programların listesini görüntüler. Listeyi oluşturduktan sonra program isteğinize göre driverlerini bilgisayarınıza  indirip kurabilmektedir...

Kaspersky World 1.2.4.126 2012


Kaspersky World 1.2.4.126 2012-6.5 mb
Kaspersky World  Kaspersky Lab antivirüs ürünlerini Full yapmak için komple bir çözüm setidir.Yeni key bulucu ile deneme sürelerini sıfırlayabilir ve diğer birçok işlemi yapmanızı sağlar.By God ...

Registry Cleaner Free 2.3.2.2


Registry Cleaner Free 2.3.2.2-5.8 mb
Registry Cleaner Free, Windows için  hızlı ve güvenilir bir kayıt defteri temizleme araıdır.Kayıt defterini tarar, kayıt defteri hatalarını düzeltir, kayıt defteri dosyalarını onarır,DLL hataları kaldırır ve PC'nizin performansını en üst düzeye çıkararır.By God...

Your Uninstaller! Pro 7.4.2011.15 DC 12.12.2011


Your Uninstaller! Pro 7.4.2011.15 DC 12.12.2011-7.6 mb
Yazılım, kullanıcıların da hemen anlayacağı üzere bilgisayarda bulunan yazılımları tamamen bilgisayardan kaldırma (uninstall) yeteneğine sahiptir. Yazılım bilgisayara kurulmuş yazılımları kaldırıken sanki bilgisayara o yazılım hiç kurulmamış gibi kaldırmakta ve artık bırakmamaktadır. Şimdi bu yazılımı dilerseniz yakından tanıyalım ve diğer özelliklerini beraber keşfedelim.

NETGATE Registry Cleaner 3.0.605.0


NETGATE Registry Cleaner 3.0.605.0-8.1 mb
NETGATE Registry Cleaner kayıt defteri, PC hızlandırma, disk üzerinde gereksiz dosyaları silme, aktivite izlerini silme, birleştirme,Windows başlangıcında başlayan programları yönetmek,uygulamaları kaldırma gibi işlemleri yapamanıza olanak sağlar ayrıca güvenlik için yedekleme seçeneği planlamasını destekler.

Folder Lock 7.0.5


Folder Lock 7.0.5-7.9 mb
Folder Lock (Dosya Klasör Kilitleme Programı) şifre korumalı dosyalar yapabilen, dosyaları iyice gizlemenize yardım eden, istediğiniz sayıda klasörü şifreleme olanağı sunan, ister sürücüleri, ister dosyaları, resimleri veya herhangi bir dokümanı şifreleyebilen hızlı bir dosya güvenlik yazılımıdır.Sadece saniyelerinizi vererek bu şekilde basit bir koruma sağlayabileceğiniz program ile kilitlediğiniz dosyalar silinemez, yeniden adlandırılamaz, taşınamaz duruma gelirken ayrıca gizli ve erişimsiz özelliklere de bürünebiliyor. Güvenli bir şekilde klasörlerinizi kiliteyebilirken isterseniz onları karıştırabilir veya şifreleyebilirsiniz. Hızlı ve basit yapısı ile çabuk bir çözüm sağlayan Folder Lock dosya güvenliği konusunda güzel bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.
Folder Lock ayrıca tamamen taşınabilir özelliğe sahip. Böylece isterseniz USB belleklerinizi, harici disklerinizi, yeniden yazılabilir CD ve DVD’lerinizi, dizüstü bilgisayarlarınızı istediğiniz tüm özel bilgilerinizi kilit altında tutabileceksiniz. Basit bir arayüze sahip ve herhangi bir kurulum istemeyen bu program şifrelediğiniz dosyaları Windows, DOS ortamlarında hatta işletim sisteminizi kaldırıp baştan kurduğunuzda bile dosyaları silmenize izin vermiyor böylece programı korumaya aldığınız şifreyi girmeden program kaldırılamıyorda. İşte tam güvenlik diye buna denir diyebiliriz.

Anti-Trojan Elite 5.5.6 Multilingual


Anti-Trojan Elite 5.5.6 Multilingual-6.3 mb
Anti Trojan Elite bir kötü niyetli yazılım kaldırma aracıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlar da bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir.