Subscribe:

Ads 468x60px

4 Şubat 2012 Cumartesi

CCleaner Business Edition 3.15.1643


CCleaner Business Edition 3.15.1643-5.8 mb
CCLEANER programının artık parayla satılan en üst düzey programı. Standart ccleaner programından çok daha etkili temizlik çok daha ayrıntılı araştırma ve çok daha güvenli veri temizleme pc hızlandırma ve Türkiye'de By God ile birlikte sizinle...

Award Keylogger Pro v2.22 (x86)


Award Keylogger Pro v2.22 (x86)-5.6 mb
Bilgisayarınızdaki tüm aktiviteleri gerçek zamanlı olarak görüntüleyen ve kaydeden bir uygulama. Award Keylogger tüm kullanıcıların aktivitelerini kaydetmektedir. Aktiviteleri gerçek zamanlı olarak görüntüler, kaydeder, ekran görüntülerini alır, tüm klavye vuruşlarını kaydeder, ziyaret edilen web sitelerini görüntüler ve kullanılan programlar ile ilgili bilgi verir. Tüm aktiviteler bir log dosyasına kaydedilir. Veriler daha sonra daha kolay görüntüleme için html olarak kaydedilebilir. Böylece kullanıcıların hangi programlarda ne kadar vakit geçirdikleri görüntülenebilir. Hangi sitelerin ziyaret edildiği ve ne kadar zaman geçirildiği ayrıntılı olarak öğrenilebilir.

Registry Reviver 2.1.648.12607


Registry Reviver 2.1.648.12607-6.7 mb
Windows Kayıt Defteri işletim sisteminizin en önemli parçasıdır. Bilgisayarınızı sorunsuz kullanabilmeniz için eskimiş, geçersiz veri ve kayıtlardan arındırmanız gerekmektedir. Registry Reviver, bilgisayarınızın yüksek performansı yakalaması için kritik parçaları temizleyerek sisteminizi sorunsuz kullanmanızı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda Windows Kayıt Defteri içindeki gereksiz, hasar görmüş ve kullanılmayan kayıtları temizler.

Process Lasso PRO 5.1.0.45-2 Beta ML


Process Lasso PRO 5.1.0.45-2 Beta ML-7.4 mb
Process Lasso Pro programı sahip olduğu eşsiz "Probalance" teknoloji ile bilgisayarda çalışmakta olan işlemlerden CPU üzerinde çok fazla döngüsel yoğunluk yaratanları otomatik olarak engelleyerek sistem performansını arttırmamıza yardımcı olan bir sistem aracı. Kontrol dışına çıkan işlemlerin bilgisayarda yarattığı duraksamaları önlemek amacıyla üretilmiş olan bu görev yöneticisi, işlem önceliği belirleme imkanı sunarak yapmak istediğimiz işlemler için sistemimizden en verimli şekilde geri dönüşüm almamızı sağlıyor.Windows içerisindeki Görev Yöneticisi’nin çok daha gelişmiş bir alternatifi olan Process Lasso (Gelişmiş İşlem Yöneticisi) bilgisayarına tamamen hükmetmek isteyen kullanıcılar için işlevsel ve gelişmiş özellikler ile donatılmış güzel bir program. Birçok farklı işlem seçeneği ve özelliği bulabileceğiniz bu programı sahip olduğu basit ve grafiksel arayüz ile kolaylıkla kullanabileceksiniz.

Mask My IP 2.2.5.6


Mask My IP 2.2.5.6-6.7 mb
Mask My IP, Ip adresinizin gizlenmesi için hazırlanmış bir online gizlilik ve güvenlik programıdır. Bu program ile ip adresinizi gizleyerek internette rahat bir şekilde sörf yapabilirsiniz.

cFosSpeed v7.01 Build 1924 Beta


cFosSpeed v7.01 Build 1924 Beta-5.1 mb
cFosSpeed, internet hızınızı arttırmak amacıyla; internet trafiğinizi düzenleyen, bant genişliğinizi yöneten, ping sayılarınızı en iyi hale getiren bir internet yapılandırma yazılımıdır. Yazılımın amacı en hızlı veri innDirme hızınıza sahip olmanızı ve en düşük pingleri alabilmenizi sağlamaktır.

3 Şubat 2012 Cuma

Anti-Trojan Elite 5.5.8


Anti-Trojan Elite 5.5.8-6.1 mb
Anti-Trojan Elite, kötü niyetli yazılım kaldırma programıdır.Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlar da bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir.

Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 03.02.2012


Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 03.02.2012-8.6 mb
Perfect Uninstaller ile yüklediğiniz ve ihtiyacınız olmadığı için artık kaldırmak istediğiniz programları herhangi bir artık bırakmadan sisteminizden silebilirsiniz. Program windows'un program ekle/kaldır aracıyla silemediğiniz yazılımları bile sorunsuz bir şekilde iz ve artık bırakmadan kaldırabilmektedir.Perfect Uninstaller, programı sadece sisteminizden kaldırmakla kalmaz kayıt kütüğünde bulunan programdan geriye kalan kayıt kütüğü girdilerinide silebilmektedir.

Glary Utilities Pro 2.42.0.1389 Multilanguage


Glary Utilities Pro 2.42.0.1389 Multilanguage-6.4 mb
Glary Utilities, bilgisayarınızın performansını arttırmak ve devamını sağlamak için içerisinde 10'dan fazla araç içeren güçlübir yazılımdır.. Bilgisayarınızı korumak ve devamını sağlamak, hızlandırmak ve onarmak üzere çeşitli sistem araçları içeren Glary Utilities, sisteminizdeki gereksiz dosyaları, geçersiz kayıt defteri girişlerini, internet izlerini temizler. Tarayıcı eklentilerini yönetmenizi ve silmenizi, disk alanı kullanımını analiz etmenizi ve çift dosyaları bulmanızı sağlar. Aynı zamanda hafızayı optimize eder ve bozuk Windows kısayollarını bulur, onarır veya kaldırır.

Ashampoo WinOptimizer 9.0.0 Beta



Ashampoo WinOptimizer 9.0.0 Beta-19.3 mb
Ashampoo'nun Windows optimizasyonu konusunda sahip olduğu deneyim ve üstün bilgi ile bir bütün paket olarak sunduğu Ashampoo WinOptimizer yazılımı bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak, ilk günkü performansını korumak ve kararlılığını arttırmak gibi birçok işlemi tek bir arayüz içerisinde ayrı sekme ve modüller altında gerçekleştiren profesyonel bir araç.

Zemana AntiLogger 1.9.2.941 Multilanguage


Zemana AntiLogger 1.9.2.941 Multilanguage-9.03 mb
AntiLogger, zararlı yazılımların saldırı metodlarına karşı geliştirilmiş, güçlü anti-eylem metodları içeren, yenilikçi güvenlik modülleri ile “Bilgi Güvenliği”nizi imza veritabanına ihtiyaç duymadan, sezgisel olarak koruma altına alır.

DAEMON Tools Pro Advanced 5.0.0316.0317


DAEMON Tools Pro Advanced 5.0.0316.0317-17.7 mb
Daemon Tools Pro ile bilgisayarınızda 4 taneye kadar sanal disk oluşturabiliyorsunuz. Hafızasına aldığı bilgileri sorunsuz çalıştırmaktadır. Programın boyutunun çok küçük olması programın kalitesini artıran bir diğer özelliği. Bilgisayarda oyun oynamayı sevenler için mükemmel bir program. Her oyun için ayrı ayrı Cd/DVD tak çıkar işlemi görmeden rahat rahat oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Programın son sürümlerinde Vista`da ortaya çıkan ve diğer sürümlerinde ortaya çıkan hatalar giderilmiştir.

2 Şubat 2012 Perşembe

VLC Media Player 2.1.0 Nightly (31.01.2012)


VLC Media Player 2.1.0 Nightly (31.01.2012)-20.6 mb
VLC (Açılımı VideoLAN Client) tam işinize yarayacak ücretsiz bir medya oynatıcı. Program en popüler ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme özelliğine sahip. Ayrıca IPv4 veya IPv6 ağlarında yayın sunucusu olarak da kullanmanıza olanak sağlayan mükemmel bir yayın aracı. İçerisinde birçok gelişmiş özellik bulunan, altyazı  desteğini oldukça anlaşılabilir ve kolay bir şekilde veren, film izlerken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınız, bir çok codec paketi ile tam uyumlu çalışabilen bir medya oynatıcısı karşınızda...

Chromium 18.0.1011.0


Chromium 18.0.1011.0-28.4 mb
Chromium minimal tasarımıyla son derece pratik bir alternatif web tarayıcısıdır. İnternet kullanımının yaygınlaşması ve gelişmesiyle birlikte bu alanda en önemli yapılardan olan web tarayıcılarının rekabetine bir yenisini ekleyen internet devi Chromium programın hızlı, basit vegüvenli yapısını ön plana çıkartıyor.

Adobe Flash Player 11.2.202.197 Beta 5 (x86/x64)


Adobe Flash Player 11.2.202.197 Beta 5 (x86/x64)-12.2 mb
Adobe'un son sürüm Flash oynatıcısı ile internet tarayıcınızda flash eklentisine sahip olabilecek ve bu sayede web tabanlı animasyonları, oyunları veya flash desteği gerektiren tüm uygulamaları çalıştırabileceksiniz. Küçük  boyutu, kolay indirme ve kurma seçenekleri ile çok kısa bir sürede Adobe Flash Player (Flash Oynatma Aracı) desteği gerektiren her türlü uygulamayı çalıştırabileceksiniz.

Internet Download Manager v6.08.9


Internet Download Manager v6.08.9-6.5 mb
Internet Download Manager (IDM), Çok yönlü hata düzeltmesi ve devam edebilme yeteneği durma, yavaşlama, hata verme, bilgisayarın kapanması gibi downloadların kesilmesi durumunda kayıp olmaksızın downloada devam edebilme yeteneğine sahip, download hızlandırıcı, dinamik dosya ayrıştırması, ayrı yerlerden download edebilme teknolojileri ve mevcut bağlantıları tekrar tekrar yeniden bağlanma işlemi olmaksızın yapabilme özelliğine sahip kaliteli bir program.
Internet Explorer, Netscape, Opera ve Mozilla ile uyumlu. Gelişmiş web tarayıcısı entegrasyonu, başlangıç ipuçları ve kullanıcı arayüzü geliştirilmiş.

Opera@USB 12.00 Build 1272 ML


Opera@USB 12.00 Build 1272 ML-13.8 mb
Opera'yı taşınabilir belleğe kurmak ister misiniz?Portable Opera, tüm postalarınızı ve kayıtlı parolalarınızı ipod, usb bellek veya diğer taşınabilir veri depolama birimlerine kurabilir.Bu şekilde diğer bilgisayarlarda da aynı ayarları kullanabilirsiniz.Opera ile güvenli, hızlı ve kolayca internette sörf yapabilirsiniz.

Kaspersky TDSSKiller 2.7.9.0


Kaspersky TDSSKiller 2.7.9.0-7.1 mb
Kaspersky tarafından windows için geliştirilmiş özellikle rootkit vb. zararlı yazılımları sisteminizde olup olmadığını anlayabileceğiniz bir yazılım.Bu şekilde sisteminizde olan zararlı yazımları silebilirsiniz.

cFosSpeed v7.01 Build 1923 Beta


cFosSpeed v7.01 Build 1923 Beta-5.1 mb
cFosSpeed, internet hızınızı arttırmak amacıyla; internet trafiğinizi düzenleyen, bant genişliğinizi yöneten, ping sayılarınızı en iyi hale getiren bir internet yapılandırma yazılımıdır. Yazılımın amacı en hızlı veri innDirme hızınıza sahip olmanızı ve en düşük pingleri alabilmenizi sağlamaktır.

SlimComputer 1.3.18283.18367


SlimComputer 1.3.18283.18367-7.0 mb
Microsoft'tan sertifikalı, benzerlerini kesinlikle gölgede bırakacak süper bir yazılım daha.SlimComputer özellikle yeni alınmış bilgisayarlarda yüklü olan uygulamaları, kısayolları, araç çubuklarını ve başlangıç öğelerini tarayarak gereksiz olanları kaldırmanıza, böylece bilgisayarınızın performansının artmasına yardımcı olur.

31 Ocak 2012 Salı

Malwarebytes Anti-Malware v1.60.1.1000 Final


Malwarebytes Anti-Malware v1.60.1.1000 Final-10.2 mb
Malwarebytes' Anti-Malware programı isminden anlaşılacağı gibi bir malware temizleme programı. Küçük boyutuna rağmen bilgisayarınıza herhangi bir yol ile bulaşmış kötü niyetli yazılımları bulmak ve temizlemek için    kullanabileceğiniz bu güçlü güvenlik aracı en güncel tehditlere karşı bilgisayarınızı korumanızda en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.

The KMPlayer 3.1.0.0 R2(30.01.2012)


The KMPlayer 3.1.0.0 R2(30.01.2012)-12.7 mb
KMPlayer birçok medya dosya formatını oynatabilen ve destekleyen çok yönlü ve becerikli bir medya oynatıcıdır. Bu formatlar arasında VCD, DVD, Blu-ray, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime ve diğerleri var. Çok geniş bir özellik yelpazesine sahip olan bu program ile altyazıları düzenleyebilecek veya kontrol edebilecek, ses, video veya ekran görüntülerini birçok yol ile yakalayabileceksiniz.Programda bulabileceğiniz "Album" özelliği ile kendi medya albümlerinizi yaratabilecek ve yönetebileceksiniz. Favoriler, TV kartı desteği gibi bir çok benzersiz ve eşşiz özellikle donatılmış bu yazılım bilgisayarınızdaki tüm medya ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde. Sisteminizde hiçbir codec karışıklığı yaratmak istemiyorsanız bu programı kurup artık rahatlıkla mp3lerinizi dinleyebilir, DVD filmlerinizi izleyebilir, veya HDTV-Rip, DVDRip gibi codeclerle hazırlanmış DivX, XviD, MKV videoları da izleyebilirsiniz.

Stardock Fences Pro 1.01


Stardock Fences Pro 1.01-12.7 mb
ObjectDock, WindowBlinds gibi kullanışlı ve popüler programların üreticisi Stardock firması tarafından hazırlanmış olan Fences ile masaüstü simgelerinin karışıklığına son verebilirsiniz.
Fence kelimesinin Türkçe karşılığı çit, siper olarak tercüme edilebilir. Program istenildiği sayıda çit ile seçtiğiniz simgeleri çevirerek masaüstü karışıklığının önüne geçmektedir.
Oluşturduğunuz çitlere isimler vererek masaüstü simgelerini gruplandırabilir ve tüm simgeleri masaüstünde istediğiniz bir konuma sürükleyerek taşıyabilirsiniz.

USB Safely Remove 5.0.1.1164 Final



USB Safely Remove 5.0.1.1164 Final-7.3 mb
Windows usb aygıt yönetiminin işini üslenen USB Safely Remove ile Windows usb aygıt yöneticisinin işlevlerinden daha fazlasını gerçekleştirebilirsiniz. Program sayesinde bilgisayarınıza bağlı usb bellekleri hızlı bir şekilde ve güvenle kaldırabilir ayrıca onlara özel simgeler atıyabilirsiniz. İsterseniz belleklerinizi yeniden isimlendirebilir, onları usb aygıt kaldırma menüsünden gizleyebilir veya görünür hale getirebilirsiniz.

Reg Organizer 5.40 Beta 2


Reg Organizer 5.40 Beta 2-6.0 mb
Reg Organizer, kayıt defterini düzenleyen, temizleyen ve koruyan, sistemdeki hataları düzelten ve bilgisayar performansını geliştiren zengin özelliklere sahip bir programdır. Derin kayıt defteri araması özelliği, özel bir uygulamaya bağlı tüm kayıt defteri girdilerini bulmanızı sağlar. Kayıt defteri dosyalarını (REG) düzenlemenizi ve Windows tarayıcısında direk görüntülemenize yardım eder. Uygulamarı sisteminizden tamamen kaldırmanızı sağlar. Yöneticiler ve diğer kullanıcılar için düzenleme özellikleri farklıdır.

Super MP3 Download 4.7.9.6


Super MP3 Download 4.7.9.6-6.3 mb
Super MP3 Download bir MP3 indirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3''leri indirebiliyor. Bunu yapması da oldukça kolay. Öyle karışık ve ayrıntı içinde boğulmadan sade bir arayüzle kolay bir şekilde istediğiniz MP3''ü ya da milyonlarca MP3''ü indirebilirsiniz.