Subscribe:

Ads 468x60px

25 Ocak 2012 Çarşamba

Pale Moon 9.1

Pale Moon 9.1-12.4 mb
Mozilla Firefox u windows kullanıcısı olarak % daha hızlı kullanmak istemez misiniz? mozilla nın windows platformunda optimize etmediği sürümü pale moon adında optimize edilmiş şekilde yeniden sunuluyor. sizde linux kullanıcılarının sahip olduğu bu % lik hızdan faydalanın.

Mozilla Firefox 10.0 Beta 6

Mozilla Firefox 10.0 Beta 6-15.6 mb
Mozilla Firefox - daha hızlı, daha güvenli, kullanımı kolay ve sportif bir görünüm, bu en son sürümü Firefox web tarayıcısı yenilik için yeni bir standart yaratıyor. (Olduğu eski Phoenix Firebird), Mozilla Firefox proje XUL kullanıcı arayüzü dili kullanılarak yazılmıştır ve çapraz platform olacak şekilde tasarlanmıştır Mozilla tarayıcı bileşenini bir yeniden tasarımı. Bu, hızlı küçük ve kullanımı kolay ve sekmeli tarama ve pop-up pencere engelleme yeteneği gibi diğer Web tarayıcıları üzerinden pek çok avantajı sunmaktadır.

Kaspersky TDSSKiller 2.7.7.0


Kaspersky TDSSKiller 2.7.7.0-7.1 mb
Kaspersky tarafından windows için geliştirilmiş özellikle rootkit vb. zararlı yazılımları sisteminizde olup olmadığını anlayabileceğiniz bir yazılım.Bu şekilde sisteminizde olan zararlı yazımları silebilirsiniz.

PGWare PcBoost 4.1.23.2012


PGWare PcBoost 4.1.23.2012-6.1 mb
PGWARE PCBoost, programları ve oyunları daha yüksek performansta çalıştırmanızı sağlayan hızlandırıcı bir programdır. Bilgisayarınızı yenilemeden program ve oyunları daha hızlı kullanmak isterseniz PCBoost’tan yardım alabilirsiniz. Pek çok yazılım en alt seviyede CPU (bellek) kullanma mantığıyla tasarlanmıştır. PcBoost programların gerçek performansını göstermesini sağlamak için CPU kullanım sınırlarını artırır. Bu sayede programlarınız daha hızlı çalışmaya başlar.

Your Uninstaller! 7.4.2012.01



Your Uninstaller! 7.4.2012.01-6.7 mb
Windows'un klasik "Program Ekle/Kaldır" bölümünden daha güçlü ve gelişmiş bir kurulum-kaldırım yazılımıdır. Windows'un "Program Ekle/Kaldır" bölümünde olan ya da olmayan tüm dosyaları ayrıntılı bir şekilde size gösterir. Silinmesi zor olan dosyaları bile kaldırabilecek kadar kaliteli bir programdır. Kayıt defterine işlenmiş ve Windows'un silinmesine izin vermediği bileşenleri bile rahatlıkla silebilir.

RarmaRadio 2.66


RarmaRadio 2.66-10.5 mb
RarmaRadio, dünya üzerinde internet üzerinden yayın yapan binlerce radyo istasyonunu dinleyip kayıt edebiliceğiniz bir yazılımdır. Aynı anda birden fazla radyo dinleyebilir ya da otomatik kayıt için planlama yapabilirsiniz. Program üzerinden favori radyolarınızı seçebilir, radyo kanalları, istasyonları ekleyebilir, silebilirsiniz.

Easy MP3 Downloader v4.4.1.8


Easy MP3 Downloader v4.4.1.8-8.1 mb
Easy MP3 Downloader bir MP3 innDirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3'leri innDirebiliyor.

24 Ocak 2012 Salı

Google Chrome 16.0.912.77 Final Multilanguage


Google Chrome 16.0.912.77 Final Multilanguage-23.1 mb
Google'ın merakla beklenen internet tarayıcısı 15. Versiyonuna ulaştı. Google'a özel, sade ama kullanışlı tasarım ve özellikler bu tarayıcıda da ön plana çıkıyor.Oldukça basit ve temiz bir arayüz ile karşımıza çıkan Google Chrome, internette daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli gezinmeniz için tasarlanmış.
Diğer bir güzel özelliği de arama kutusu ile adres kutusu aynı kutuda birleştirilmiş. Ayrıca adres çubuğuna yazmaya başladığınızda google size yazdığınız sözcükle ilgili önerilerini gösteriyor.Google bu tarayıcıda kendi geliştirdiği bir tarayıcı motorunu kullanıyor. Firefox'un tarayıcı motoruna benzerlik gösteren bu motor daha hızlı bir sayfa gösterimi sağlıyor. Firefox gibi kurulduktan sonra flash player gibi eklentileri ayrıca kurmak gerekmiyor. Şu an için çok fazla ayar seçeneği bulunmuyor bu da belki en eksik yanı. Zaten halen deneme aşamasında olan bir uygulama. Ancak google'ın sadelik ve kullanışlılık mantığını beğenenler için denenmesi gereken ve bizce oldukça başarılı bir alternatif.

Total Uninstall Pro 5.10.2 Multilanguage


Total Uninstall Pro 5.10.2 Multilanguage-6.4 mb
Yükle, izle ve kaldır! Total Uninstall ile bilgisayara kurulan herhangi bir programı izler ve sistemde yaptığı değişiklikleri takip edebilirsiniz. O programı kaldırmak istediğinizde yapılan değişiklikleri takip ederek sisteminizden kaldırabilirsiniz.

Advanced Registry Clear 2.2.3.2


Advanced Registry Clear 2.2.3.2-5.9 mb
Bilgisayarınızın çalışırken zamanla yavaşlar. Bu yüzden PC'nizin geçersiz kayıt defteri girdilerini temizlemek ve performansını artırmak gerekir. Advanced Registry Clear programını başlattığınızda otomatik olarak tüm kayıt ve diğer yönleri tarar. Eski kayıt defteri girdilerini kaldırdıktan sonra bilgisayarınız daha istikrarlı ve daha hızlı çalışır.

FlashFXP 4.1.8 Build 1704 Final


FlashFXP 4.1.8 Build 1704 Final-6.4 mb
Explorer tarzı bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip. Kullandığınız diğer FTP programlarındaki (CuteFTP, LeapFTP vs.) kayıtlı siteleri kolayca programın içine import edebilirsiniz. Bir diğer önemli özelliği ise serverdan servera transfere (FXP) imkan vermesi.

XP Repair Pro v5.0.4 Standard Edition (x86/x64)


XP Repair Pro v5.0.4 Standard Edition (x86/x64)-15.8 mb
XP Repair Pro bilgisayarınızdaki hataları bulup en iyi şekilde onaran ve böylece hem daha rahat hem de daha hızlı çalışmanızı sağlayan XP Repair Pro oldukça detaylı bir tarama özelliği bulunuyor. 60.000'e yakın bilgisayar hatasını düzeltebiliyor ve Vista üzerinde de çalışabiliyor.

23 Ocak 2012 Pazartesi

Driver Genius Professional 11.0.0.1112 Final


Driver Genius Professional 11.0.0.1112 Final-YENİ KEY-14.1 mb
Driver Genius Professional, bilgisayarınızda yüklü olan tüm sürücüleri (driver) paketleyip yedekleyebileceğiniz bir sürücü yedekleme ve yönetim programıdır.
Program size % 100 sürücü yönetimi de sunuyor. Driver Genius Professional çok güçlü ve alanındaki en popüler sürücü yönetim prgramıdır. Sürücülerinizi yedekleyebilir, onarabilir, arayabilir ve internet üzerinden güncelleyebilirsiniz, üstelik bir kaç fare tıklaması ile!...

WinUtilities Professional Edition v10.41


WinUtilities Professional Edition v10.41-6.9 mb
WinUtilities sisteminizi optimize eden ve performansını arttıran araçları bir araya toplayan, ödüllü bir araç kitidir.Bu yazılım paketi kayıt defterini, geçici dosyaları, uygulama ve internet gezi geçmişini, önbelleği ve cookie?leri temizler. Ayrıca defragmantasyon yapar ve bilgisayarın performans ve istikrarını arttırır.

Music MP3 Downloader v5.3.8.8


Music MP3 Downloader v5.3.8.8-9.2 mb
Music MP3 Downloader bir MP3 innDirme programıdır. Program 100 milyonun üzerinde MP3 dosyasını ve internette müzik listelerinde olan MP3'leri innDirebiliyor. Bunu yapması da oldukça kolay. Öyle karışık ve ayrıntı içinde boğulmadan sade bir arayüzle kolay bir şekilde istediğiniz MP3'ü ya da milyonlarca MP3'ü inndirebilirsiniz.
Site site dolaşmakla uğraşmadan ya da birde şuraya, buraya, oraya bakayım belki bulabilirim demeden şarkıcı adı, şarkı adı ya da albüm adını yazıp, bulduğu MP3'leri innDirmeye başlayabilirsiniz. Bunu yaparken de ayrı bir pencere ya da başka bir yere yönlendirme de yapmıyor.

PGWare SuperRam 6.1.23.2012


PGWare SuperRam 6.1.23.2012-5.5 mb
SuperRam (Bellek Performansı Arttırıcı) bilgisayarınızda bulunan bellekleri (RAM) izleyebileceğiniz ve yönetebileceğiniz profesyonel bir optimizasyon aracı. Donanımınıza hiçbir modifikasyon yapmadan bir çocuğun bile kolaylıkla kullanabileceği basit ve sade bir arayüz ile tüm ayarlamaları kolaylıkla yapabilceğiniz bu program diğer birçok bellek modifiye programlarından daha iyi performans sağlıyor.

Auto Hide IP 5.2.2.6


Auto Hide IP 5.2.2.6-7.0 mb
IP adresinizin bir web sitesini her ziyaret ettiğinizde kayıt altına alındığını biliyor muydunuz? Birçok web sitesi ve yazılım internet etkinliğini izlemek için IP adreslerini kayıt altına alır. İnternete her bağlandığınız anda bir kimlik numarası ya da IP ataması yapılır. Bu kimlik numarası her dolaştığınız yerde izinizi bırakır.

22 Ocak 2012 Pazar

Daemon Tools PRO Advanced 4.41.0315.0262 Final+SPTD 1.80


Daemon Tools PRO Advanced 4.41.0315.0262 Final+SPTD 1.80-18.4 mb
Daemon Tools Pro ile bilgisayarınızda 4 taneye kadar sanal disk oluşturabiliyorsunuz. Hafızasına aldığı bilgileri sorunsuz çalıştırmaktadır. Programın boyutunun çok küçük olması programın kalitesini artıran bir diğer özelliği. Bilgisayarda oyun oynamayı sevenler için mükemmel bir program. Her oyun için ayrı ayrı Cd/DVD tak çıkar işlemi görmeden rahat rahat oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Programın son sürümlerinde Vista`da ortaya çıkan ve diğer sürümlerinde ortaya çıkan hatalar giderilmiştir.

NETGATE FortKnox Personal Firewall 7.0.805 Multilingual


NETGATE FortKnox Personal Firewall 7.0.805 Multilingual-6.8 mb
FortKnox Personel Firewall güçlü bir güvenlik duvarı uygulamasıdır. İnternette gezinirken bir hacker tarafından gizli bilgilerinizin çalınabileceğini biliyormuydunuz ? İşte bu tür saldırılara karşı savunmaya geçebilmeniz için en etkili korunma yolu aktif ve güçlü bir firewall programıdır.FortKnox Personel Firewall sizi hackerlerin saldırılarından koruyup birçok güvenlik tehditinide ortadan kaldırır.

Toolwiz Care 1.0.0.453


Toolwiz Care 1.0.0.453-5.9 mb
Toolwiz Care programı her zaman sisteminizde açık durması gereken bir uygulama. Otomatik olarak bilgisayarınızın sağlığını denetliyor ve çalışırken, oyun oynarken ya da sadece internette gezerken performanstan ödün vermemenizi sağlıyor. Anti-spyware, gizlilik koruması, performans ayarlamaları ve sistem temizlik desteğiyle her kullanıcının sahip olması gereken programlardan bir tanesi.

save2pc Ultimate 5.1.0 Build 1371


save2pc Ultimate 5.1.0 Build 1371-5.2 mb
Save2pc (eski adıyla YouTube Downloader) sayesinde dünyanın en popüler video paylaşım sitesi olan YouTube'dan ve Google Video'dan beğendiğiniz video dosyalarını indirebilirsiniz.Program gayet sade bir arayüze sahip ve kullanımı çok kolay. Videoları sisteminize indirmek için programın adres satırına indirmek istediğiniz videonun adresini yazmanız yeter.

MPC HomeCinema 1.5.3.3988 Multilingual+Russian


MPC HomeCinema 1.5.3.3988 Multilingual+Russian-11.2 mb
Windows Media Player'da olmayan pek çok codec'i içinde barındıran Media Player Classic Home Cinema (MPC-HC) güncel pek çok format düşünülerek geliştirilmiş ücretsiz bir medya oynatıcı. Windows Media Player Classic temel alınarak oluşturulan MPC-HC, aynı olan arayüz tasarımı dışında Media Player Classic'ten üstün özellikleriyle sıyrılıyor.

GiliSoft RamDisk 4.5




GiliSoft RamDisk 4.5-6.7 mb
GiliSoft RamDisk ilginç fakat denemeye değer faydalı bir programdır. Ram'iniz bildiğiniz gibi Hard diskinizden daha hızlıdır. Bu program ile Ram'ininiznin üzerinde bir sanal Hard Disk oluşturarak bilgisayarınızın bu kısmı Hard Disk olarak görmesini sağlıyorsunuz ve uygulamaları bu alan üzerine kurduğunuzda veya çalıştırdığınızda gözle görülür bir hız ve performans artışı elde edecek ve bilgisayarınızn en yavaş parçası olan Hard Diskinizi baypas etmiş olacaksınız..