Subscribe:

Ads 468x60px

26 Aralık 2011 Pazartesi

Driver Checker 2.7.5 Datecode 26.12.2011


Driver Checker 2.7.5 Datecode 26.12.2011-6.6 mb
Driver Checker bilgisayarınıza ait tüm donanımınızın sürücülerini güncelleştirmek için kullanabileceğiniz çok kullanışlı ve basit bir programdır. Driver Checker programı ile 1.553.638'in üzerinde aygıt sürücüsüne ulaşmanız mümkün olacak. Sadece 3 adımda ihtiyacı olan tüm sürücülerinizi güncelleştirin.

25 Aralık 2011 Pazar

AnyReader 3.9 Build 1034 Multilingual


AnyReader 3.9 Build 1034 Multilingual-5.3 mb
Herhangi bir disk türünün, yanlış bağlantısından dolayı ya da standart kopyalama yöntemleri başarısız olursa program, bozulmuş verileri etkili bir şekilde kopyalayabilir. Ayrıca uzak PC'den kopyalama işlemi sırasında bağlantı koparsa, duraklatılmış indirmeyi de AnyReader destekler (Güvenilmez Wi-Fi ağ için özellikle faydalıdır).

Alcohol 120% 2.0.1.2033 Final


Alcohol 120% 2.0.1.2033 Final-9.5 mb
Alcohol 120% ile 31 adede kadar bilgisayarınızda sanal CD/DVD sürücüler oluşturabilirsiniz. Elinizde bulunan büyük boyutlu bir program ya da oyunları CD/DVD'ler üzerinden oynamak yerine sanal CD/DVD sürücüler üzerinden çalıştırabilirsiniz. Bu sayede CD/DVD'lerin sürekli çalışmasının vereceği yıpranmanın önüne geçmiş olursunuz. Kopya korumalı CD'leri bile sabit diske yazdırabilirsiniz.

AnyDVD 6.8.9.0 Final Multilingual


AnyDVD 6.8.9.0 Final Multilingual-8.5 mb
AnyDVD, DVD ve HD DVD filmlerdeki kopya koruması yazılımını silerek filmlerinizi bilgisayarınızda yedekleyebilmenize olanak tanır. Bu program ile kopya korumasını kaldırdığınız DVD'leri CloneDVD gibi yazılımlar ile bilgisayarınıza yedekleyebilir ve disklere ihtiyaç duymadan bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz.

Yamicsoft WinXP Manager 8.0


Yamicsoft WinXP Manager 8.0-6.6 mb
XP işletim sisteminizi en iyi hale getirebilceğiniz, bütün ayarlarını değiştirebilceğiniz ve tertemiz bir Windows XP kullanabilmeniz için gerekli tüm ayarlara ulaşabileceğiniz bir araç olan XP Manager ile 30 dan fazla farklı özellikle Windowsunuzu rahatlatıcaksınız. Sisteminizin daha hızlı ve daha kararlı, güvenli ve kişiselleştirilmiş olması için bu yazılım birebir.

FlashFXP 4.1.8 Build 1689 Multilingual


FlashFXP 4.1.8 Build 1689 Multilingual-7.3 mb
Explorer tarzı bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip. Kullandığınız diğer FTP programlarındaki (CuteFTP, LeapFTP vs.) kayıtlı siteleri kolayca programın içine import edebilirsiniz. Bir diğer önemli özelliği ise serverdan servera transfere (FXP) imkan vermesi.
Sürükle bırak, CHMOD desteği, SSL/TLS transfer özelliği, firewall ve proxy desteği, uygulamalara şifreleme, hız limiti, istatistik tutma, programlanabilme özelliği ve otomatik yeniden bağlanma diğer artı yönleridir.

24 Aralık 2011 Cumartesi

Kaspersky TDSSKiller 2.6.24.0


Kaspersky TDSSKiller 2.6.24.0-6.9 mb
Kaspersky TDSSKiller - algılamak ve rootkit, gizlice sisteme girmiş ve sistem fonksiyonları kanca kötü niyetli programları kaldırın programı.

BS.Player PRO 2.61 Build 1065 Final Multilanguage


BS.Player PRO 2.61 Build 1065 Final Multilanguage-10.5 mb
BSPlayer AVI, MPG, ASF, WAV ve MP3 gibi tüm ses ve görüntü dosyaları oynatabilme yeteneğine sahip popüler bir medya oynatıcı. Bu programın tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında az yer kaplaması, çok hızlı açılması, arayüzünün Türkçeleştirilebilmesi ve diğer tüm oynatıcıların sahip olduğu özellikler sayılabilir.

DFX Audio Enhancer 10.1


DFX Audio Enhancer 10.1-5.0 mb
Bu program Winamp, Windows Media Player, RealPlayer, Musicmatch ve JRiver için tasarlanmış bir eklentidir. Dijital seslerinizi heyecanlandırın. DFX, müzik dinleme deneyiminizi MP3, windows media, internet radyo ve diğer müzik dosyalarının ses kalitesini geliştirerek arttırıyor. DFX ile sanki müzik dosyalarınıza sihirli bir değnek değecek.

Quick StartUp 2.9.0.823 Multilingual


Quick StartUp 2.9.0.823 Multilingual-7.5 mb
Windows açılışında sorun mu yaşıyorsunuz? Quick Startup ile Windows başlangıcında istediğiniz programların açılmasını engelleyebilir veya sağlayabilirsiniz. Bunun dışında Windows başlangıcında herhangi bir sorun olması halinde, program bu sorunu çözüyor.

FotoMorph 13.4.3 Multilingual


FotoMorph 13.4.3 Multilingual-5.6 mb
FotoMorph ile resimleri birbirlerine dönüştürebilirsiniz. Morph tekniğiyle iki resmi birbirine dönüştürebilir, ortaya farklı kompozisyonlar oluşturabilirsiniz. Bu teknikle bir bayan resmi ile ünlü bir bayan sanatçıyı entegre edebilirsiniz.

23 Aralık 2011 Cuma

Anti-Trojan Elite 5.5.7


Anti-Trojan Elite 5.5.7-6.1 mb
Anti Trojan Elite bir kötü niyetli yazılım kaldırma aracıdır. Malware olarak tabir edilen ve zarar verici kodlar ile yazılmış olan yazılımlar içerisinde trojanlar da bulunmaktadır. Türkçe ifadesiyle truva atı denilen bu zararlıları Anti Trojan Elite yazılımı sistem üzerinden silebilmektedir. Sisteminizdeki dosya, klasörler ya da kayıt defterindeki truva atlarını algıladıktan sonra, bu zararlıları sistemden temizleyebilmektedir.

ChrisTV Online Premium Edition 6.80 Multilanguage


ChrisTV Online Premium Edition 6.80 Multilanguage-7.1 mb
ChrisTV Online ile birçok TV kanalını internetten canlı olarak izleyebilirsiniz ve radyo istasyonlarından müzik dinleyebilirsiniz. TV izlemeyi ve radyo dinlemeyi seviyor musunuz? İnternet bağlantınız da var mı? ChrisTV Online tam size göre! 800’den fazla TV kanalını ve 600’den fazla radyo istasyonunu birkaç tıklama ile canlı olarak masaüstünüze getirecek bu programda, 100’den fazla ülkenin TV kanalını ve radyo istasyonunu takip  edebilirsiniz. Ayrıca ekran kartınıza da ihtiyacınız yok; sadece bilgisayar ve internet bağlantısı yeterli.

CoolwareMax MSN Slide Max 2.2.6.6


CoolwareMax MSN Slide Max 2.2.6.6-6.6 mb
Fotoğraflarınızı veya avatar gibi resimlerinizi MSN Slide Max'e tanıtarak daha sonra sizin ayarlayacağınız aralıklar ile kendiliğnden tıpkı slayt gösterileri gibi otomatik olarak resim değiştirme işlemi yapacaktır. Sohbet  esnasında farklılık arayanlar için hazırlanmış kullanımı kolay oldukça kulanışlı bir yazılımdır.

GoodSync Enterprise 8.8.9.9 Multilingual


GoodSync Enterprise 8.8.9.9 Multilingual-7.4 mb
Bilgisayarınızda bulunan tüm verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde yedekleyebilir, yedeklerinizi dilerseniz bir harici diske, dilerseniz ftp ile uzaktaki bir sunucuya gönderebilirsiniz. Çift taraflı yedekleme özelliği sayesinde yedeklerinizi sorunsuz ve güvenli şekilde sizlere sunar, mp3 dosyalarından tutun, resim, film, office dökümanları gibi bir çok şeyi kolay ve basit bir şekilde yedekleyebilir ya da program ile almış olduğunuz yedekleri bilgisayarınıza aktarabilirsiniz..

Registry Optimizer Free 2.4.2.2


Registry Optimizer Free 2.4.2.2-5.7 mb
Yazılım Başlıktan da anlaşılacağı gibi Registry Optimizer : sistem kayıt defterini optimize etmek için ücretsiz bir yardımcı programdır. Bu sistem üzerinde saklanan kişisel verilerinizi korurken, kullanıcıların yüksek sistem performansı için bilgisayarlarını optimize etmelerine izin verir.Program tüm kayıt defterini tarar ve eskimiş girdileri, gereksiz dosyaları, internet geçmişi gibi sistemi ağırlaştıran çöpleri kaldırabilirsiniz.By God

22 Aralık 2011 Perşembe

Malwarebytes Anti-Malware 1.60.0.1400 Beta Multilanguage


Malwarebytes Anti-Malware 1.60.0.1400 Beta Multilanguage-10.4 mb
Malwarebytes' Anti-Malware programı isminden anlaşılacağı gibi bir malware temizleme programı. Küçük boyutuna rağmen bilgisayarınıza herhangi bir yol ile bulaşmış kötü niyetli yazılımları bulmak ve temizlemek için  kullanabileceğiniz bu güçlü güvenlik aracı en güncel tehditlere karşı bilgisayarınızı korumanızda en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.

360Amigo System Speedup PRO 1.2.1.7700 Multilanguage


360Amigo System Speedup PRO 1.2.1.7700 Multilanguage-5.4 mb
360Amigo System Speedup, bir bakım ve onarım yazılımıdır. Özellikle bilgisayarının yavaşladığından şikayet eden kullanıcılar için tasarlanmıştır. Oldukça kullanışlı bir menüye sahip olan yazılım Türkçe dil desteği vermesiyle de kullanım konusunda hiç zorluk yaşatmamaktadır. Temel özellikleri sisteminizdeki hataları onarmak ve gereksiz dosyaları temizlemektir.

Process Lasso PRO 5.1.0.30 Multilingual


Process Lasso PRO 5.1.0.30 Multilingual(Gelişmiş İşlem Yöneticisi)-7.4 mb
Process Lasso Pro programı sahip olduğu eşsiz "Probalance" teknoloji ile bilgisayarda çalışmakta olan işlemlerden CPU üzerinde çok fazla döngüsel yoğunluk yaratanları otomatik olarak engelleyerek sistem performansını arttırmamıza yardımcı olan bir sistem aracı. Kontrol dışına çıkan işlemlerin bilgisayarda yarattığı duraksamaları önlemek amacıyla üretilmiş olan bu görev yöneticisi, işlem önceliği belirleme imkanı sunarak yapmak istediğimiz işlemler için sistemimizden en verimli şekilde geri dönüşüm almamızı sağlıyor.Windows içerisindeki Görev Yöneticisi’nin çok daha gelişmiş bir alternatifi olan Process Lasso (Gelişmiş İşlem Yöneticisi) bilgisayarına tamamen hükmetmek isteyen kullanıcılar için işlevsel ve gelişmiş özellikler ile donatılmış güzel bir program. Birçok farklı işlem seçeneği ve özelliği bulabileceğiniz bu programı sahip olduğu basit ve grafiksel arayüz ile kolaylıkla kullanabileceksiniz.

Platinum Hide IP 3.1.4.8


Platinum Hide IP 3.1.4.8-6.2 mb
Platinum Hide IP ile kişisel gizliliğinizi saklamak kolay ve basit. Hide IP Platinum, sizin için kullanışlı proxy sunucusu bulur. Dolayısıyla artık herhangi güvenlik endişesi yaşamanıza gerek kalmaz.

GPU-Z 0.5.7


GPU-Z 0.5.7-6.7 mb
Bilgisayarınızda bulunan ekran kartı veya kartlarının detaylı olarak bilgilerine hızlı bir şekilde ulaşmak için kullanabilceğiniz GPU-Z programı GPU'nuz (grafik işemcisi) hakkında detaylıbilgileri sunarken donanımınızın  üzerindeki sensörler yardımıyla ekran kartınızı anlık olarak takip etmenize olanak sağlıyor.

Award Keylogger Pro 2.22 (x86)


Award Keylogger Pro 2.22 (x86)-5. 7 mb
Bilgisayarınızdaki tüm aktiviteleri gerçek zamanlı olarak görüntüleyen ve kaydeden bir uygulama. Award Keylogger tüm kullanıcıların aktivitelerini kaydetmektedir. Aktiviteleri gerçek zamanlı olarak görüntüler, kaydeder, ekran görüntülerini alır, tüm klavye vuruşlarını kaydeder, ziyaret edilen web sitelerini görüntüler ve kullanılan programlar ile ilgili bilgi verir. Tüm aktiviteler bir log dosyasına kaydedilir. Veriler daha sonra daha kolay görüntüleme için html olarak kaydedilebilir. Böylece kullanıcıların hangi programlarda ne kadar vakit geçirdikleri görüntülenebilir. Hangi sitelerin ziyaret edildiği ve ne kadar zaman geçirildiği ayrıntılı olarak öğrenilebilir.

21 Aralık 2011 Çarşamba

Internet Download Manager 6.08 Build 3 Beta


Internet Download Manager 6.08 Build 3 Beta-6.6 mb
Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

SysTweak Regclean Pro 6.21.65.1986


SysTweak Regclean Pro 6.21.65.1986-5.5 mb
SysTweak Regclean, zamanla yavaşlamış bilgisayarınıza sadece bir kaç tıklamayla bakım yapabileceğiniz,gereksiz, hatalı kayıt defteri girdilerini silip düzenleyebileceğiniz küçük ve faydalı bir programdır.Kayıt defteri Windows'un oldukça kritik olan bir parçasıdır. Kayıt defteri sürekli kullanıldığından
dolayı zamanla darmadağın olur ve bir takım hataları ve sistem kararsızlığını da beraberinde getirir.

NETGATE Data Backup 2.0.405 Multilingual



NETGATE Data Backup 2.0.405 Multilingual-5.5 mb
NETGATE Data Backup dosyalarınızı, fotoğraflarınızı, müziklerinizi ve bilgisayarınıza herhangi bir önemli verilerinizi yedeklemekte kullanabileceğiniz etkili bir araçtır.Hatta NETGATE ile MySQL veritabanınızı web sayfanıza veya blogunuza ait PHP’nin veritabanları Yedekleme yapabilirsiniz, hatta yedek . Tek bir tuş ile aldığınız yedeği defrag yapabilirsiniz. NETGATE belirtilen saatte otomatik yedekleme planlaması destekler. Genişletilmiş kullanıcı güvenliği için yedeklerinizi şifreleme veya sıkıştırma seçenekleriniz vardır.

HiDownload Platinum 7.995


HiDownload Platinum 7.995-6.2 mb
İnternetten dosya indirme işlemlerini oldukça hızlandıran indirme yöneticilerinden bir tanesi. Bu program ile dosyalarınız inerken hız konusunda büyük farklar görüyorsunuz. Ortalama indirme hızı Windows'un standart downloadme programına göre P0 daha fazla oluyor. Direk olarak son hıza çıkıyor ve bağlantınızı tümüyle kullanabiliyor.

NETGATE FortKnox Personal Firewall 7.0.705 Multilingual


NETGATE FortKnox Personal Firewall 7.0.705 Multilingual-6.0 mb
FortKnox Personel Firewall güçlü bir güvenlik duvarı uygulamasıdır, internette gezinirken bir hacker tarafından gizli bilgilerinizin çalınabileceğini biliyormuydunuz ? İşte bu tür saldırılara karşı savunmaya geçebilmeniz için en etkili korunma yolu aktif ve güçlü bir firewall programıdır.FortKnox Personel Firewall sizi hackerlerin saldırılarından koruyup birçok güvenlik tehditinide ortadan kaldırır.

20 Aralık 2011 Salı

Internet Download Manager 6.08 Build 2 Beta


Internet Download Manager 6.08 Build 2 Beta-6.6 mb
Bu program ile bağlantınızın kesilmesi sonucunda yarıda kalan download işlemlerinize kaldığı yerden devam edebilir, dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir ve ne zaman indirileceğini ayarlayabilirsiniz. Profesyonel bir indirme yöneticisi olan Internet Download Manager FTP, HTTP, HTTPS ve SHTTP protokollerine, proxy sunucularına, güvenlik duvarlarına (firewall), çerezlere (cookie), MP3 ses dosyalarına ve MPEG video içeriklerine destek barındırıyor. Internet Explorer, Firefox ve diğer tüm popüler tarayıcılara entegre olabilen yazılım sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor.

Advanced Registry Clear 2.2.2.6


Advanced Registry Clear 2.2.2.6-5.9 mb
Bilgisayarınızın çalışırken zamanla yavaşlar. Bu yüzden PC'nizin geçersiz kayıt defteri girdilerini temizlemek ve performansını artırmak gerekir. Advanced Registry Clear programını başlattığınızda otomatik olarak tüm kayıt ve diğer yönleri tarar. Eski kayıt defteri girdilerini kaldırdıktan sonra bilgisayarınız daha istikrarlı ve daha hızlı çalışır.

ReviverSoft Driver Reviver 3.1.648.11122


ReviverSoft Driver Reviver 3.1.648.11122-10.4 mb
Sürücü Reviver tüm donanım aygıtları ve yazılım uygulamalarının performansını en üst düzeyde performans sağlar, en son sürücü sürümleri Eksik PC ve donanım aygıtları, üretici hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri, ve potansiyel yeni özellikleri hile ediliyor demektir.

save2pc Ultimate 4.25 Build 1366


save2pc Ultimate 4.25 Build 1366-5.2 mb
Save2pc (eski adıyla YouTube Downloader) sayesinde dünyanın en popüler video paylaşım sitesi olan YouTube'dan ve Google Video'dan beğendiğiniz video dosyalarını indirebilirsiniz.Program gayet sade bir arayüze sahip ve kullanımı çok kolay. Videoları sisteminize indirmek için programın adres satırına indirmek istediğiniz videonun adresini yazmanız yeter.

19 Aralık 2011 Pazartesi

Registry Victor 6.3.12.18 Multilanguage


Registry Victor 6.3.12.18 Multilanguage-8.1 mb
Pc optimizasyonun en iyi programlarından bir tanesi daha.
Registry Victor, bilgisayar hatalarını onaran ve sistem hızını en iyi duruma getiren üst düzeyde bir kayıt defteri temizleyicisidir. Normal kullanım sırasında sisteminizde; yavaşlama, çökme veya donma, mavi ekran, kilitlenme ve hata ları gibi çeşitli can sıkıcı kayıt defteri hataları yavaş yavaş oluşur.
Registry Victor, sisteminizi taramak için en gelişmiş teknolojiyi kullanır ve saniyeler içinde anlaşılır bir rapor verir. Sorunlar bir kere belirlendiğinde, Registry Winner size profesyonel ve etkin çözüm önerileri sunar. Programı düzenli olarak kullanmak suretiyle, hem sisteminiz daha kararlı hale getirilir ve hem de, pahalı donanım yükseltmelerine gerek kalmaksızın kayıt defteriniz hızla okunabilecek duruma getirilir.

Mask My IP v2.2.4.6


Mask My IP v2.2.4.6-6.7 mb
Mask My IP, Ip adresinizin gizlenmesi için hazırlanmış bir online gizlilik ve güvenlik programıdır. Bu program ile ip adresinizi gizleyerek internette rahat bir şekilde sörf yapabilirsiniz.

RadioGet 3.3.2.1


RadioGet 3.3.2.1-8.8 mb
RadioGet ile çevrimiçi olarak yerli ve yabancı binlerce radyoyu dinlemeniz ve dinlediğiniz müzikleri kaydetmeniz mümkün. Ayrıca radyoları tarzlarına göre ayırabilir, sevdiğiniz radyoları ekleyebilir, çevrimiçi olarak dinleme yapabilir ve dilersiniz dinlediklerinizi kayıt edebilirsiniz.

Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 19.12.2011


Perfect Uninstaller 6.3.3.9 Datecode 19.12.2011-5.4 mb
Perfect Uninstaller ile yüklediğiniz ve ihtiyacınız olmadığı için artık kaldırmak istediğiniz programları herhangi bir artık bırakmadan sisteminizden silebilirsiniz. Program windows'un program ekle/kaldır aracıyla silemediğiniz yazılımları bile sorunsuz bir şekilde iz ve artık bırakmadan kaldırabilmektedir.Perfect Uninstaller, programı sadece sisteminizden kaldırmakla kalmaz kayıt kütüğünde bulunan programdan geriye kalan kayıt kütüğü girdilerinide silebilmektedir.

Driver Checker 2.7.5 Datecode 19.12.2011


Driver Checker 2.7.5 Datecode 19.12.2011-6.7 mb
Driver Checker bilgisayarınıza ait tüm donanımınızın sürücülerini güncelleştirmek için kullanabileceğiniz çok kullanışlı ve basit bir programdır. Donanımlarınıza ait sürücüleri güncelleyerek daha verimli kullanabilirsiniz. Driver Checker programı ile 1.553.638′in üzerinde aygıt sürücüsüne ulaşmanız mümkün olacak. Sadece 3 adımda ihtiyacı olan tüm sürücülerinizi güncelleştirin.

Auslogics BoostSpeed 5.2.0.0 Datecode 19.12.2011 Multilanguage


Auslogics BoostSpeed 5.2.0.0 Datecode 19.12.2011 Multilanguage-8.5 mb
O bildiğiniz sistem hızlandırma programlarından biri değil, Belki de etkisini fazlasıyla görebileceğiniz bir program.Bilgisayarınızın yavaşladığını mı düşünüyorsunuz? Programları çalıştırırken eskisi kadar hızlı açılmıyor mu? İnternette gezinirken hız eskisi gibi değil mi? İşte bu gibi sorulara "evet" yanıtını veriyorsanız Auslogics BoostSpeed ile bilgisayarınızın açılış hızını arttırabilir, internet bağlantınızı optimize edebilir, programlarınızın daha çabuk açılmasını sağlayabilirsiniz.

Güncel Premium Şifreler 19 Aralık(12.20 ile Güncel)


1 HOTFİLE-6 FİLESONİC -2 WUPLOAD- 2 CROCKKO-2 Alldebrid-3 Superdebrid   ŞİFRE  YEPYENİ GÜNCELLENDİ. 
HEPSİ  ŞU % 100 AN ÇALIŞMAKTADIR..BY GOD..
ARKADAŞLAR ŞİFRELERİ LÜTFEN J DOWNLOADER veya IDM İLE GİREL


İM.ÇOK ERKEN PATLIYORLAR.SAYGILAR..

18 Aralık 2011 Pazar

Christmas Eve 3D Screensaver 1.0


Christmas Eve 3D Screensaver 1.0-10.9 mb
Bu muhteşem animasyonlu 3D ekran koruyucu Noel arifesinde sizi büyülü bir kış parkına götürecek. Havada tatil atmosferini hissedin. Birlikte şarkı söylemenin ve parıltılı ışıkları ile süslü muhteşem bir Noel ağacının keyfini çıkarın. Neşeli müzikleri ve yüksek kaliteli grafikleri ile festival havasında bir yılbaşı ruhu oluşturur.By God...

FantaMorph Deluxe 5.2.6 Multilingual


FantaMorph Deluxe 5.2.6 Multilingual-7.6 mb
Abrosoft FantaMorph kolay kullanışlı güzel bir programdır. Bu programla iki resim arasında sizin kendi isteğinizle belirleyeceğiniz yerleri dönüştürebilirsiniz. Bir nevi Photoshop gibi. Fakat bunda resimleri dönüştürüken araya efekt’te yerleştirilebiliyor. Oluşturduğunuz resmi istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz..

Connectify Pro 3.2.0.22201


Connectify Pro 3.2.0.22201-6.2 mb
Connectify ile bilgisayarinizi kablosuz modeme çevirin. Bazen tum bilgisayari ayni birden internete baglamak icin gerekli malzemeler olmayabiliyor. Ozellikle kablolu modem , 3G veya tek cikisli modem kullanilan yerlerde bu sorun mevcut. Gunumuzde her ne kadar Wireless modem fiyatlari oldukca ucuzlasada cok da yaygin degil. Boyle durumlarda genellikle aniden gelebilecek eski bir dost ile gecirilebilecek eglence dolu bir oyun gecesi veya birlikte calisilmasi gereken bir proje yalan olabiliyor. Connectify isimli ucretsiz yazilim ise ayrica bir donanim gerektirmeden cok basit birkac hamle ile yazilim tabanli bir kablosuz ag istasyonuna cevirebiliyor.Geceyi yalan etmiyor! Ayrıntılar sayfanın devamında.

Unlocker 1.9.1 (x86/x64)


Unlocker 1.9.1 (x86/x64)-5.5 mb
Artık silemediğiniz, hata veren dosyaları tek bir tıklama ile silebileceksiniz. Size zorluk çıkaran, hata ı veren, kaldırıldığı halde ardında dosya uzantılarını bırakan programları Unlocker ile rahatlıkla bilgisayarınızdan temizleyebileceksiniz.

17 Aralık 2011 Cumartesi

Registry Winner 6.4.12.12 Multilingual



Registry Winner 6.4.12.12 Multilingual-6.5 mb
Registry Winner, bilgisayar hatalarını onaran ve sistem hızını en iyi duruma getiren üst düzeyde bir kayıt defteri temizleyicisidir. Normal kullanım sırasında sisteminizde; yavaşlama, çökme veya donma, mavi ekran, kilitlenme ve hata ları gibi çeşitli can sıkıcı kayıt defteri hataları yavaş yavaş oluşur.Registry Winner, sisteminizi taramak için en gelişmiş teknolojiyi kullanır ve saniyeler içinde anlaşılır bir rapor verir. Sorunlar bir kere belirlendiğinde, Registry Winner size profesyonel ve etkin çözüm önerileri sunar. Programı düzenli olarak kullanmak suretiyle, hem sisteminiz daha kararlı hale getirilir ve hem de, pahalı donanım yükseltmelerine gerek kalmaksızın kayıt defteriniz hızla okunabilecek duruma getirilir.

System Speed Booster 2.9.0.2


System Speed Booster 2.9.0.2-5.7 mb
System Speed Booster programı mevcut donanımınıza herhangi bir yeni parça eklemeden %100 lere varan performans artışı vaat ediyor. İçindeki özel araçlarla sisteminizi optimize ederek üst düzey performans sağlar..

Pointstone System Cleaner 5.9.5.364


Pointstone System Cleaner 5.9.5.364-6.2 mb
Pointstone System Cleaner  sabit sürücü alanını temizlemek, bilgisayarınızdaki etkinlik kayıtlarını kaldırmak ve bilgisayarınızı yeni kurulmuş gibi çalıstırmak için bir yazılım. System Cleaner, tarayıcı önbellegi, çerezler, ziyaret edilmiş sayfalar, son açılan dökümanlar gibi gereksiz ve geçici dosyaları bulmanızı ve temizlemenizi sağlıyor. Basit ve kullanışlı bir arayüze sahiptir.

RAM Saver Professional 11.12 Multilingual


RAM Saver Professional 11.12 Multilingual-6.5 mb
RAM Saver Professional, kullanımı kolay RAM (bellek) iyileştirme ve hızlandırma programı. İşletim sisteminiz bazı uygulamalarınız için daha fazla bellek ihtiyacı duyarsa bu sayede sisteminizin belleğini düzenleyebilirsiniz. Program sayesinde hızlı erişim için sistem hafızasını birleştirebilir, işlemciniz ve anakartınız önbelleğinde artış sağlayabilir, bellek çatlaklarınızı kurtarabilir ve geçici olarak kullanılmayan kütüphane dosyalarını (DLL) dışarı atabilirsiniz.Bu iyileştirme sayesinde sık kullandığınız programlara kolay erişebilir, oyunları daha hızlı açabilir ve daha verimli kullanabilirsiniz.Ana pencerede bulunan 'Optimize' tuşuna tıkladığınızda bellek iyileştime işi başlatılır. Ayrıca bu iyileştirme işini elle de yapabilirsiniz.

WinUtilities Professional Edition 10.39 Multilanguage


WinUtilities Professional Edition 10.39 Multilanguage-6.7 mb
WinUtilities sisteminizi optimize eden ve performansını arttıran araçları bir araya toplayan, ödüllü bir araç kitidir.
Bu yazılım paketi kayıt defterini, geçici dosyaları, uygulama ve internet gezi geçmişini, önbelleği ve cookie?leri temizler. Ayrıca defragmantasyon yapar ve bilgisayarın performans ve istikrarını arttırır.

16 Aralık 2011 Cuma

µTorrent 3.0.1.26606 Final Multilingual


µTorrent 3.0.1.26606 Final Multilingual-6.7 mb
µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir client yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklarını en az kullanması ve küçücük boyutuyla çok başarılı bulduğumuz bir uygulama.

Real Hide IP 4.1.8.2


Real Hide IP 4.1.8.2-8.3 mb
Real Hide IP, IP adresinizi saklamanızı, IP ülkesini seçmenizi ve kimliğinizi belirtmeksizin internette gezmenizi sağlayan bir IP gizleme programıdır. Real Hide IP sayesinde özel bilgilerinizi koruyabilir, kimlik bilgisi hırsızlığını engelleyebilir ve hacker saldırılarına karşı korunabilirsiniz.

Super Hide IP 3.1.7.6


Super Hide IP 3.1.7.6-8.4 mb
Anonim Sörf yani internette iz bırakmadan gezebilmek, program ile fake sahte bir IP adresi alabilirsiniz ve bu IP adresi ile internette gezebilirsiniz.Diğer programlardan farkı ise gmail yada hotmail gibi sitelerden mail gönderimlerinde gerçek IP adresiniz değil sahte olan IP adresiniz görülür.